fbpx

Prekinjeno snemanje popularnega resničnostnega šova Keeping up With The Kardashians

Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Se bliža konec?

Minilo je skoraj deset let od prve epizode resničnostne serije Keeping Up With The Kardashians in zadnje informacije nakazujejo, da se tej oddaji bliža konec. Novica o prekinitvi snemanja je bila objavljena po pariškem oboroženem ropu, v katerega je bila vpletena Kim. Po grožnjah s pištolo so jo roparji zvezali in zaklenili v kopalnico, medtem pa so odnesli nakit, vreden nekaj več kot 10 milijonov ameriških dolarjev.

rs_1024x759-150722142753-1024-keeping-up-with-the-kardashians-jl-072215

Še istega dne se je Kim v zasebnem letalu vrnila k svoji družini v Los Angeles. Njen soprog Kanye West, ki je ob novici o ropu, prekinil koncert v New Yorku, je prav tako odpovedal vse svoje nastope, da bi bil ves čas ob svoji soprogi.

»Kimino dobro počutje in psihično zdravje sta trenutno najbolj pomembni. Odločitev, kdaj se bo snemanje epizod nadaljevalo, še ni sprejeta,«

se je glasila uradna izjava televizijske mreže E!, ki prikazuje vsakdanje življenje družine Kardashian – Jenner.

Kim meni, da je za omenjeni rop v največji meri kriva sama. Prav ta incident jo je prislili, da razmisli o svoji nadaljnji karieri, predvsem kako se oblačiti, obnašati in predvsem, kaj objavljati na družbenih omrežjih.

1475780018-syn-hbz-1475779197-gettyimages-612957030

Foto: E!, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam