fbpx

Sara: PREPLAVIMO TRG – koncert za pomoč žrtvam poplav!

Blog, Dogodki, Zanimivosti

Sicer to delam dva dni pred koncertom, ampak bolje pozno kot nikoli! Kot mogoče že veste se bo v torek, 3. junija 2014 na Kongresnem trgu v Ljubljani odvijal koncert, za pomoč žrtvam poplav. Gre za dobrodelno pomoč, kjer bodo skupaj stopili in prižgali mikrofone naši in tuji glasbeniki. Ker sem sama že pomagala in bom […]

sarasms

Sara Detela

Sicer to delam dva dni pred koncertom, ampak bolje pozno kot nikoli! Kot mogoče že veste se bo v torek, 3. junija 2014 na Kongresnem trgu v Ljubljani odvijal koncert, za pomoč žrtvam poplav. Gre za dobrodelno pomoč, kjer bodo skupaj stopili in prižgali mikrofone naši in tuji glasbeniki. Ker sem sama že pomagala in bom še, če bo to potrebno sem se odločila novico razširiti naprej in upam da pride do ljudi, ki so pripravljeni pomagati.

Lahko postanete ambasador #preplavimotrg in to tako, da vzamete v roke vaš mobilni telefon in pošljete sporočilo z vsebino POPLAVE5 in to pošljete na številko 1919. S tem boste darovali 5€ poplavljenim področjem v Bosni, Hrvaški in Srbiji. Aktivirajte še vaše prijatelje in se slikajte z napisom, kot sem to storila tudi sama in objavite sliko na Facebook-u, Twitter-ju in Instagram-u ter sliko označite z značko #preplavimotrg da vas bodo lažje našli saj boste tako lahko postali delček velike slike, ki se bo predvajala na velikem zaslonu odra koncerta Preplavimo trg.

Nastopajoči so: Alenka Godec, Alya, Anja Rupel, Cover Lover, Crvena Jabuka, Dan D, Danijela, Divlje Jagode, Društvo Mrtvih Pesnikov, Gadi, Gibonni, Grega Skočir, Halid Bešlić, Hamo & Tribute2Love, Hari Mata Hari, Kemal Monteno, Kingston, Lepa Brena, Mambo Kings, Manouche, Massimo, Miro Todosovski, Mladi Dolenjci, Muff, Neisha, Nermin Puškar, Nude, Nuša Derenda, Omar Naber, Petar Grašo, Pop Design, Rock Partyzani, Rok’n’Band, Samuel Lucas, Sausages, Severina, Tinkara Kovač, Tomi M, Trkaj, Vlado Kreslin & Mali Bogovi in Zlatko spisek pa se bo še dopolnjeval.

PRODAJA VSTOPNIC: Eventim & prodajna mesta v sistemu Eventim Si

CENA VSTOPNICE: 10 €
Ves izkupiček prodanih vstopnic gre za žrtve poplav. Z vstopnico bo možen tudi brezplačen avtobusni prevoz znotraj LPP.

Prispevek se lahko nakaže tudi na podračun MOL, ki je odprt pri Banki Slovenije:
Št. računa: SI56 0126 1010 0000 114, SWIFT: BSLJSI2X
Koda namena CHAR; Sklic: SI1875604-2992060-90000114

Slovensko cesto bodo zavzeli prazni vlačilci, ki bodo čakali na vašo pomoč.

NUJNE potrebe po pomoči so: spalne vreče, zložljive postelje, posteljnina, ležalne podloge, dežna oblačila, gumijasti škornji, plenice, higienski vložki, ustekleničena voda, konzervirana hrana, žepne svetilke in odeje.

Spremljaj več na www.preplavimotrg.si
Ažurne informacije na tvitterju: https://twitter.com/PreplavimoTrg uporabite značko #preplavimotrg
Info mail: info@preplavimotrg.si

Se vidimo!

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam