fbpx

Prestižno regijsko nagrado Veuve Clicquot Business Woman Award osvojila Urška Šefman Sojer

Dogodki, Lifestyle, Novice, Prva stran

Nova zvezdica za Zvezdo.

Slovenska nominiranka Urška Šefman Sojer, soustanoviteljica in lastnica blagovne znamke Zvezda, je s svojo vizijo, poslovno modrostjo, preudarnostjo in zdravo mero tveganja osvojila največ glasov mednarodne strokovne žirije in osvojila regijsko nagrado Veuve Clicquot Business Woman Award.

Zmagala je pred udeleženkami iz Hrvaške, Srbije in Črne Gore ter Sloveniji prvič priborila to dragoceno priznanje, ki ga blagovna znamka Veuve Clicquot podeluje vse od leta 1972.

Veuve Clicquot Business Woman Award regijske finalistke 2017

Spričevalo za poslovno odličnost bo Urški Šefman Sojer prineslo nove možnosti za razvoj potenciala blagovne znamke Zvezda v Sloveniji in širše. S prejeto nagrado se pridružuje izjemno skrbno izbrani skupini poslovnih dam, ki so s svojim delovanjem, osebnimi zgledi ter izjemnimi vodstvenimi sposobnostmi dosegle in presegle prag poslovne uspešnosti.

Mila Litvinjenko, lanskoletna prejemnica VCBWA, Urška Šefman Sojer in Thomas Bouleuc, mednarodni direktor Veuve-Clicquot

Nagrada Business Woman Award je nastala leta 1972 v čast dvestoletnici obstoja znamke Veuve Clicquot. Nagrade se od takrat podeljujejo ženskam, ki s svojim delom vidno zaznamujejo napredek v poslovnem okolju ter nadaljujejo vizijo Madame Clicquot, ki je postavila temelje nagradi. Madame Clicquot, znana tudi kot Vdova Clicquot oziroma Veuve Clicquot, je bila francoska poslovna ženska, ki je pri 27 letih po smrti svojega moža prevzela posel pridelovanja in distribucije prestižnega šampanjca, ki še danes nosi njeno ime.

Urška Šefman Sojer

 

Veuve Clicquot Business Woman Award je do sedaj prejelo že več kot 300 uspešnih žensk iz 32 držav po vsem svetu. Danes ima nagrada uveljavljen status in legitimen položaj po svetu, saj daje globalno kredibilnost in inspiracijo vodilnim posameznicam, ki delujejo v poslovnem svetu. Med najbolj znanimi prejemnicami nagrade je tudi ikonična Zaha Hadid.

 

 

foto: press


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam