fbpx

Pri 62-letih je videti bolje, kot dvakrat mlajše. Pravi, da se lahko zahvali TEJ navadi!

Lepota

Pri 62-letih je videti bolje, kot dvakrat mlajše. Pravi, da se lahko zahvali TEJ navadi!

»V življenju ni nemogočih stvari. Sem živi dokaz za to,«

pravi Sheila Kiss.

Napeto in mišičasto telo ima od svojega 30. leta, ko se je zaljubila v fitnes in vadbo. Ko jo pogledate, je verjetno prva misel, da se nenehno odreka okusni hrani in je ves čas na strogi dieti, vendar to ni niti blizu resnice. Za njeno lepo oblikovano telo je odgovorna le ena navada – redni obisk telovadnice.

»Po rojstvu drugega otroka sem plačala osebnega trenerja v bližnji telovadnici, da bi izgubila nekaj kilogramov, vendar se je izkazalo, da sem se zaljubila v vadbo in treninge. Ko so bili vidni prvi rezultati, sem bila še bolj motivirana, da grem v telovadnico,«

je povedala.

Nikoli ni bila pristaš suhljatega in anoreksičnega videza, ampak lepo definiranih mišic. Postavo, ki jo ima danes, je dobila izključno z vadbo.

Pravi, da se ne odreka ničemur v življenju in poje vse, kar hoče. Pomembno je le, da pokurite ves presežek kalorij, ki jih vnesete v telo. Ko poje košček čokolade in preseže dnevni vnos kalorij, naredi nekaj vaj in stopi kalorije.

»Preprosto je, če pojeste malo več, potem trenirate več. Fizična aktivnost je edini ključ do vitke postave. Hrano je zato, da se v njej uživa. Nikoli se ne bi mogla odreči sladkarijam. Ne verjamem v stroge diete, ampak v poslušanje organizma in njegovih potreb.«

Pravi, da na dan telovadi eno do dve uri, telovadnico pa obišče tri do šestkrat tedensko.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam