fbpx

Pri katerih letih so ženske prestare za dolge lase in ozke kavbojke?

Lifestyle, Novice, Prva stran

Kako prosim?

V Britaniji je bila izvedena neuradna raziskava, v kateri 2,000 mlajših žensk trdi, da bi si ženske po 46. letu morale skrajšati lase in se po 47. letu znebiti ozkih kavbojk.

Se strinjate? Poglejte si še nekaj pravil, ki bi se jih po tej raziskavi morali držati.

Tetovaže ne pridejo v poštev po 38. letu!

Očitno hollywoodska diva Helen Mirren še ni slišala za to pravilo. Ima majhno tetovažo na roki, ki je posledica pijane noči in uporništva v njeni mladosti. Vendar pa je pred kratkim izjavila, da se je premislila o tetovaži in bi si dala tetovirati celo roko kač. Ta pogumna ženska ima 70 let in je dokaz, da meje ne obstajajo, ko govorimo o letih.

Preberite še: Uganete, kateri kompliment je za žensko najlepši?

Selfiji po 34. letu so OUT!

Resno? Kje piše, da ženska ne sme biti lepa in da se pri teh letih ne bi smela pohvaliti na družbenih omrežjih? Samo poglejte močne slavne osebnosti, ki spodbujajo trend selfijev (36-letna kraljica selfijev, Kim Kardashian), imajo več kot 34 let in so videti bolje kot mlajša dekleta!

Ne hodite v nočne klube po 44. letu!

Ljudje se običajno v teh letih odločijo, da želijo ohraniti svoj sluh in da je bolje za njihovo zdravje, če gredo spat pred 11. uro zvečer. Konec koncev, saj ne obstaja kraj, na katerega bi ljudje po 44. letu hodili ponočevat? Ali pač.

izlazak

Glasbeni festivali po 45. letu odpadejo!

Anketiranke, ki so sodelovale v anketi, bi morale imeti več spoštovanja do generacij, ki so zasnovale glasbene festivale. To so generacije, ki so poslušale resnično prave glasbene legende (The Rolling Stones, Bob Dylan, The Who, Paul McCartney)!

Pozabite na tehnologijo po 40. letu!

Anketiranke trdijo, da ljudje starejši od 47. leta dalje ne bi smeli imeti Twitter računa in ljudje po 49. letu bi morali izbrisati svoj Facebookov račun. Vendar pa se je izkazalo, da starejše generacije počasi preplavljajo družbena omrežja, zlasti Facebook in ga dejansko zapuščajo mlajše generacije.

older-man-using-laptop-600x400-jpg

Vedno obstajajo “pravila” v modi in drugih vidikih življenja, ki so bolj ali manj primerna za določeno starost. V uredništvu menimo, da lahko ta brez slabe vesti kršite! 🙂

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam