fbpx

Pridružite se gibanju #ImPerfect

Moda, Novice, Prva stran

V spomladanski kampanji se 12 popolnoma različnih posameznikov izraža skozi ples in legendarno pesem iz 90. let ‘Pump up the Jam’.

V petek, 18. marca 2016, je vrata novega doma odprla trgovina Esprit. Urbana blagovna znamka je ob odprtju prodajnega mesta v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani pripravila dogodek, ki je povezal modo, ples in glasbo. Predstavitev spomladanskih trendov so začinili znani obrazi, ki so v duhu spomladanske Espritove kampanje #ImPerfect predstavili najnovejše modne trende.

IMG_2325 2
Po modni pisti sta se sprehodila plesalca Ula Šemole in Željko Božič, manekena Sabina Remar in Taiji Tokuhisa, DJ Rydel Ashley in voditeljica dogodka Anamaria Mitič. Modni performans je sledil ideji zabavne spomladanske Espitove kampanje, v kateri različni posamezniki izražajo svojo ustvarjalnost in individualnost skozi ples. Saj poznate občutek, ko zaslišite znano melodijo, ki kar kliče po plesu – ne glede na to, ali ste profesionalni plesalec ali pa je vaš plesni slog posrečeno nepopoln.

IMG_2382

IMG_2627

IMG_2578

IMG_2589

Zgodbo blagovne znamke Esprit so leta 1968 začeli ustvarjati v sončni Kaliforniji. Inspirativne kolekcije se tako pogosto naslanjajo prav na svoje korenine izvora. Oblačila za ženske, moške in otroke so narejena iz kvalitetnih materialov, dajejo velik poudarek različnim detajlom ter zasledujejo Esprit idejo počutite se dobro, da boste videti dobro. Pozitiven odnos do življenja, družbe, družine in prijateljev je glavno vodilo blagovne znamke Esprit, ki je navzoča že v več kot 40 državah po vsem svetu.

IMG_2723

Kampanja z naslovom #ImPerfect je bila prvič predstavljena konec leta 2015 in s spomladansko kolekcijo nadaljuje velik uspeh, ki ga je doživela na svetovnem nivoju. Zabavna in plesno obarvana vsebina kampanje prinaša pomembno sporočilo o izražanju osebnosti. V spomladanski kampanji se 12 popolnoma različnih posameznikov izraža skozi ples in legendarno pesem iz 90. let ‘Pump up the Jam’. Rezultat kamanje je igriv in oseben odnos posameznikov do mode.

»Navdušeni smo nad pozitivno energijo, ki smo jo uspeli ustvariti s kampanjo #ImPerfect in posledično krepitvijo blagovne znamke Esprit. Prenovljena blagovna znamka se je tako ponovno povzpela v sam vrh modne industrije,«

dodaja Arnd Muller, vodja marketinga Esprit. Spomladanski trendi znamke prepletajo različne vzorce in teksture materialov v značilnem sproščenem Espritovem slogu. Trendi in enostavne silhuete pritegnejo z zanimivimi potiski, izvezenimi detajli, modnimi širokimi hlačami krajših krojev in lahkimi padajočimi suknjiči, ki predstavljajo novo obdobje nošenja jeansa.

IMG_2109

Pridružite se modnemu in plesnemu gibanju tudi na družabnih omrežjih in postanite del Espritove skupnosti pod #ImPerfect.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam