Prihaja zadnja sezona te priljubljene serije!

09. julij 2023

Prihaja zadnja sezona te priljubljene serije!

09. julij 2023

Dobra novica je, da imamo končno datum izida četrte sezone serije Sex Education, slaba novica je, da bo to zadnja sezona.

Netflix je končno naznanil, da si bomo lahko zadnjo sezono Sex Education ogledali 21. septembra letos. A to, da je ta sezona tudi zadnja, ni edina slaba novica.

Novi deli bodo prinesli tudi slovo od izjemno priljubljenega lika Erica Effionga. Igralec Ncuti Gatwa se je namreč uradno poslovil od vloge, ki je zagnala njegovo slavo in prepoznavnost.

Foto: Profimedia

Čeprav je omenjena poteza prinesla razočaranje, ni tako presenetljivo, če upoštevamo, da so 30-letnemu igralcu zaupali glavno vlogo v novih delih serije Dr. Who.

Foto: Profimedia

Kaj nas čaka?

Nova sezona predstavlja nove izzive za najljubše junake, vključno z odhodom na kolidž. “Skočili smo nekaj mesecev naprej,” je o novi sezoni povedala režiserka Laurie Nunn. “Maeve je v Ameriki, kjer smo jo pustili na avtobusu, ko je odhajala na študij. Dijaki srednje šole Moordale začenjajo obiskovati novo šolo, ki se zelo razlikuje od šole Moordale. Je zelo napredna in prebujena, zato se učenci iz Moordala počutijo kot majhne ribe v velikem ribniku.”

To je izkušnja, ki se je veselijo, vendar bi jih lahko prvi dnevi odvrnili. Nova postavitev nam prinaša tudi številne nove like, za katere režiserka pravi, da komaj čaka “da jih ljudje spoznajo.”

Kaj vse nas čaka v novih epizodah, pa nam razkriva tudi napovednik:

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic