fbpx

Prijateljice, ki jih ne potrebujete v življenju in tiste, s katerimi je vredno ohranjati prijateljstvo

Odnosi

So ljudje, ki si jih želimo v življenju in tisti, ki jih zagotovo ne potrebujemo ….

Ena izmed stvari, ki je pomembna v življenju je, da smo obkroženi z dobrimi ljudmi. Imeti dobre prijatelje je ena izmed lepših stvari v življenju, niso pa vsa prijateljstva dobra, kaj šele potrebna. Kakšnih prijateljic ne potrebujete v življenju?

Opravljivka

Vedno ve vse o vseh, vendar ne skrivnosti ne zna zadržati zase. Morda se vam zdi druženje s tako osebo mamljivo, ker bi tako tudi vi vedeli vse, toda razmislite … Verjetno tudi vaše skrivnosti ne bodo ostale zaupne.

Večna nergačica

Jasno je, da imamo vsi slabe dni in moramo potožiti prijateljici, kar je pravzaprav tudi bistvo prijateljstva. Da ste skupaj tudi, ko ni vse rožnato. Če pa je to edina stvar, ki vaju veže, je čas da obrnete nov list. Takšna negativnost je zelo naporna in nepotrebna.

Konkurentka

Malo tekmovalnosti ne škodi, če pa vaša prijateljica prav iz vsake stvari ustvarja konkurenco in dokazati, da je boljša do vas, ni vredna vašega prijateljstva.

S katerimi prijateljicami pa se je vredno »obkrožiti«?

Najboljša prijateljica iz otroštva

Takšna oseba je prava redkost in to je eden izmed odnosov, ki ga je vredno negovati. S tako osebo boste odnos nadaljevali tam, kjer ste ga končali, tudi, če se dolgo ne bosta videli.  Zaradi močne navezanosti, bo vaša podpora, ne glede na vse.

Navdihujoča prijateljica

To je oseba, ki je vaš vzornik in ste zaradi njenega vpliva tudi vi boljša oseba. Je neustrašna, predana in živi življenje s polnimi pljuči. Tudi, če nimate skupnih ciljev, je to oseba, ki vas vedno navdahne.

Navijačica

To je oseba, ki je polna pozitivne energije. Obožuje življenje in vse ljudi, kar pogosto tudi pove. Kadar koli boste potrebovali spodbudo, bo ona prva, ki bo šla z vami.

 

Foto: Gify, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam