Priljubljena Slovenka na oder Popevke oblekla obleko iz H&M!

10. september 2023

Priljubljena Slovenka na oder Popevke oblekla obleko iz H&M!

10. september 2023

Nina Grilc je sinoči nastopila na festivalu Popevka 2023, kjer je navdušila v obleki znamke H&M.

Morda niste vedeli, a Nina Grilc, ki je večini danes znana kot športnica, vplivnica in vdova Marka Grilca, je tudi pevka. In sinoči je s skladbo Ni isto nastopila na festivalu RTV Slovenija, Popevki 2023, kjer nas ni navdušila le s pesmijo, ampak tudi s svojo opravo.

Za razliko od ostalih pevk, ki za odrske nastope večinoma izberejo dizajnerske kose, ki so unikatni in o katerih lahko ‘navadni smrtniki’ le sanjamo, se je Nina odločila za obleko iz H&M, ki je del najnovejše kolekcije H&M Studio.

Izbrala je elegantno srebrno mrežasto obleko z razporkom, ladijskim izrezom in dolgimi rokavi, a še bolj nas je presenetila s pričesko! Če je na generalki nastopila z nekoliko umirjeno, pa je med nastopom v živo zapela z bujnimi kodri, ki so celotni opravi dali piko na i.

Foto: Instagram @grilogang
Foto: Instagram @grilogang

Kose kolekcije H&M Studio jesen/zima 2023 odlikuje preprostost v kombinaciji s silhuetami, ki se zgleduje po strogi prefinjenosti junakinj iz filmov noir. Odločne, drzne in do popolnosti ukrojene obleke in izklesana vrhnja oblačila se dopolnjujejo z okrašenimi kosi in dovršenimi modnimi dodatki.

Ninina obleka v črni verziji. (Foto: H&M)

Kolekcija H&M Studio jesen/zima 2023 bo na voljo na hm.com od 28. septembra.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic