Primark navdušuje s kolekcijo, ki jo je navdihnila slavna igralka

14. april 2024

Primark navdušuje s kolekcijo, ki jo je navdihnila slavna igralka

14. april 2024

Zaščitni znak pomladnih kosov so bleščice, resice in draperije, glavno vlogo pa imajo kvačkani dodatki iz rafije.

Primark je že tretjič združil moči s priljubljeno špansko igralko Paulo Echevarría in predstavil njeno kolekcijo za pomlad 2024.

Ta vključuje oblačila za prosti čas, šik športno opremo in prefinjene modne dodatke, ki so pika na i vsaki modni opravi.

Elegantne oprave malo drugače

Suknjiči, obleke in elegantne hlače so brezčasni kosi, ki ne gredo nikdar iz mode, letos pa jih bomo spoznali v novih oblikah, potiskih in razmerjih.

Paula bo to pomlad tipično moško obleko telovnika zamenjala za izrazito ženstven, oprijet kroj iz lana in k njemu namesto dolgih hlač, oblekla bermuda hlače.

Foto: Primark

V toplih pomladnih mesecih so lahkotni materiali več kot le obvezni in v široki paleti modnih kosov nas je navdušil tudi kratek pajac v bež barvi s poudarjenim pasom, velikimi žepi in širokimi rokavi, ki nam bo pomladi in poleti nudil pravo mero udobja.

Široka izbira ženstvenih pomladnih oblek

Če bi morali spomladi in poleti vsak dan nositi enako stvar, bi to vsekakor bile lahkotne ženstvene obleke, ki med hojo plapolajo v lahkotnem vetrcu.

Najboljša stvar pri njih je to, da zahtevajo zelo malo stiliranja – k njim enostavno dodamo šik sandale in cekar in že smo pripravljene, da zavzamemo ulice!

Foto: Primark

V Paulini kolekciji prevladujejo obleke v nevtralnih tonih, kot so črna, bež in rjava, nam pa je v oči padla tudi kratka obleka z vzorci in resicami, ki je odlična izbira za poletno druženje v mestu.

Aktivna oblačila za vsak dan

V kolekciji najdete tudi široko ponudbo ležernih in športnih kosov oblačil, ki jih lahko oblečete za doma, za sprehod s psom ali za v telovadnico.

Od brezšivnih kombinezonov, do pajkic ter kratkih hlač in topov – svoj najljubši komplet kombinirajte z ujemajočim se kratkim puloverjem in retro supergami ter tako ustvarite videz, ki je trendi in udoben hkrati.

Kolekcija Paula Echevarría x Primark vsebuje kar 70 kosov, s katerimi lahko ustvarite nešteto kombinacij za vroče poletne dni in noči. Na voljo bo v trgovini Primark Ljubljana od 16. aprila 2024.

Style. Več novic