fbpx

Primark presenetil z zimsko kolekcijo za dom!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Poglejte si jo!

Pri irski znamki Primark so tokrat prijetno presenetili z ljubkimi dekorativnimi dodatki za dom, ki se umeščajo v njihovo novejšo kolekcijo Primark Home. Podobno kot Zara, ki se je pred tem osredotočala izključno na modo, je tudi Primark razširil svojo ponudbo na bivanje, in življenjsko stilne vsebine. Zimska kolekcija dodatkov vsebuje vse, kar si lahko predstavljate; blišč, inovativnost in zabavo!


Po šušljanju, da naj bi Primark kmalu dobili tudi v Ljubljani, so govorice potihnile, vseeno pa se lahko odpravite do najbližjega Graza, in tako združite izlet mesta in obisk Primarka. Priporočamo vam, da se odpravite sredi tedna, saj je gneča vedno velika, v času praznikov pa še toliko bolj. Ponudbo  si lahko prej ogledate na njihovi spletni strani, saj se boste tako lažje prebili skozi gnečo.

Dišeče svečke, mehke blazine, okraski za jelko (tudi v obliki krofa) in namizne luči sestavljajo kolekcijo, ki meša prvine retro stila s sodobnim bliščem.

Zagotovo bomo svojo smrečico okrasili z kakšnim dekorativnim dodatkom iz te kolekcije! Želimo vam mirne in sproščene praznike.

Vir fotografij: Primark


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam