fbpx

Princ Harry, Meghan in Archie bodo preživeli počitnice v družbi kraljice

Znani

Princ Harry, Meghan Markle in mali Archie že pripravljajo načrte za letošnje poletje, piše The Sunday Times.

Tričlanska družina, ki trenutno živi v kanadskem Vancouvru, se pripravlja na prehod na življenje »navadnih smrtnikov«, vendar je, po poročanju že omenjenega časopisa, kraljica Elizabeta mladi družini že poslala povabilo na počitnice v svoj škotski grad Balmoral, ki naj bi ga Harry in Meghan tudi sprejela.

Par naj bi v tem času preživljal čas tudi z Archiejevimi starimi starši, princem Charlesom in njegovo soprogo Camillo. Harryjeva družina je Archieja nazadnje videla novembra lani, ko so odpotovali na nekajtedenske počitnice, ki, vemo, kako so se končale.

The Times je poročal, da je bila kraljica zelo užaloščena, ker je z Archijem preživela zelo malo časa tako kot ostali člani britanske kraljeve družine. Britanska monarhinja je bila lani zelo prizadeta, ker sta Harry in Meghan zavrnila povabilo v Balmoral, saj naj bi bil Archie še premajhen za potovanja, kar pa ni bila ovira, da nista Sussexa odpotovala z zasebnim letalom v St. Tropez na povabilo Eltona Johna.

Ko sta Harry in Meghan še živela v Frogmore Cottage, bi lahko kraljica redno obiskovala malega Arhcieja, je povedal uslužbenec palače.

»Frogmore Cottage oddaljen le 5 minut hoje od gradu Windsor, tako da bi lahko vsak popoldan skupaj pili čaj, če je kraljica prisotna,«

je dodal.

Toda zdaj, ko obiski za kraljico sploh ne pridejo v poštev, se zdi, da je Škotska odlična ideja. Times je še poročal, da ni znano, ali se bo Archie tam družil tudi z bratranci, princema Georgeom in Louisom ter princeso Charlotte.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam