fbpx

Pripravite oblačila za pomlad: Kaj obdržati in kaj zavreči?

Moda, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Pripravite si omaro, topli dnevi so tu!

Pripravili smo kratek vodič za pripravo vaše poletne omare.

Razmišljati morate o tem, katere kose je treba v omari pustiti in brez katerih v prihajajočih dneh ne bo šlo. Osredotočili smo se na modne smernice in kose katere si že nestrpno želimo obleči, a čakamo na tople in vroče dni. Tukaj so smernice, katere kose morate iz svoje omare odstraniti in v katere kose bi bilo pametno investirati, če želite imeti modno in pametno urejeno svojo omaro.

1. Zavrzite puhaste zimske jakne in obdržite usnjene jakne

Verjetno prav vsaka izmed nas komaj čaka, da se znebi zimskih jaken, saj zavzamejo ogromno prostora v naši omari. Zagotovo pa se strinjate z nami, da mora vsaka ženska imeti v svoji omari usnjeno jakno, ki vedno popestri naš outfit.

2. Zavrzite krznene dodatke in obdržite šale/rute

Za razliko od ostalih modnih dodatkov, ki jih večinoma uporabljamo ob slabem vremenu so rute idelane za poletje, saj jih lahko kombinirate z večernim outfitom ali pa jo nosite kot dodatek na plaži.

3. Zavrzite debele puloverje in obdržite pokrivala

Za razliko od debelih puloverje, vam tanjša pokrivala poleti ne bodo delala gneče v omari, saj jih boste lahko nosile ob hladnih večerih ali pa si jih kot popestritev zavezale okoli bokov.

4. Zavrzite najlonke in obdržite pajkice

Vemo, da najprej pomislite: ali najlonke res zavzamejo toliko prostora v omari?
Seveda, da ne, ampak ob tistih pravih poletnih dnevih, najlonk v vaši omari zagotovo ne boste potrebovale. Za razliko od njih pa pajkice spadajo med tiste kose oblačil, ki jih lahko nosite v katerem koli letnem času in na različne načine.

5. Zavrzite rokavice in obdržite modne nogavičke

Tako kot najlonke, tudi rokavice ne zavzamejo veliko našega prostora, ampak jih v poletnem času res ne potrebujemo. Raje naredite prostor za modne nogavičke z različnimi detajli, ki jih boste lahko nosile na sandale, superge in mnoge druge vrste obuval.

6. Zavrzite škornje in obdržite škornje iz semiša

Pri obutvi iz omare odstranite vse škornje, saj jih v vročih dneh ne boste potrebovale, obdržite pa škornje iz semiša in tiste za dež, saj jih lahko kombinirate z oblekami, krili, jeansom in s kratkimi hlačami.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam