fbpx

Pripravite se, da se znova zaljubite

Lepota, Novice, Prva stran

Uroči vse … od prijateljev do občudovalcev. Dinamična, drzna, sijoča …

Illicit Flower je flirtajoča toaletna voda, ki sledi načrtu parfumske predhodnice. Ravno tako zavajajoča in osvajajoča kot Illicit. Pripravite se, da se znova zaljubite… V zadnjo Jimmy Choo kreacijo.

Sama dišava predstavlja nov zasuk originalne vrtnice, ki intuitivno izžareva zračno ženstvenost; sočna marelica in kiselkasta mandarina se mešata z dokaj cvetnimi srčnimi notami grejpfrutovega cveta in jasmina, ki ustvarjata svež in bleščeč vonj, ki se s kože širi v okolico…

JIMMY CHOO ILLICIT FLOWER_60ml_HD
Vse to počiva na intenzivni sandalovini in mehkem, zapeljivem mošusu, ki zmanjša kislost in citrusnih poudarkov in simbolizira vse, česar nikakor ne smemo pozabiti!  Illicit Flower poživlja prav vsako sestavino in je neizmerno zapeljiv. Strasten, brez katerega se ne počutimo popolne.

Najnovejša Jimmy Choo dišava in najnovejša Jimmy Choo garderoba v enem. In Sky Ferreira, nepozabna muza, ki odlično nastopa tudi v kampanji za Illicit Flower. Uroči vse… od prijateljev do občudovalcev. Dinamična, drzna, sijoča… Nepočesanih las, ne pozna meja. S srebrno slamico srkajoča koktajl Illicit Flower božanskega okusa.

1
Cena
Jimmy Choo Illicit Flower (100 ml), 95 eur
Jimmy Choo Illicit Flower (60 ml), 65 eur
Jimmy Choo Illicit Flower (40 ml), 43 eur

Na voljo konec junija na policah slovenskih parfumerij.

 

Foto: Jimmy Choo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam