fbpx

Prišel je Ljubljanski brivec!

Lepota, Novice

Včeraj je slovenska prestolnica postala bogatejša za novo ekskluzivno brivnico in s tem ponovno dokazala, da sledi urbanim trendom. Mič Styling tako v ospredje postavlja tradicijo s svežim pristopom. Ljubljanskega brivca lahko najdete v samem centru Ljubljane, kjer vas bo pričakala ekipa vrhunskih brivskih mojstrov. »Že desetletja ga ni! Po tihem smo ga vsi malce […]

Včeraj je slovenska prestolnica postala bogatejša za novo ekskluzivno brivnico in s tem ponovno dokazala, da sledi urbanim trendom. Mič Styling tako v ospredje postavlja tradicijo s svežim pristopom. Ljubljanskega brivca lahko najdete v samem centru Ljubljane, kjer vas bo pričakala ekipa vrhunskih brivskih mojstrov.

br1

»Že desetletja ga ni! Po tihem smo ga vsi malce pogrešali in si ga želeli. Že res, da žiletka ali električni aparat opravita svoje delo čisto spodobno, a tista prvinska brivska izkušnja se lahko zgodi le pri brivcu; v posebnem brivskem stolu, z mojstrom v predpasniku, s čopičem in z ostro britvijo ter s popolno potezo umirjene roke,« je povedal Mič Sojer.

fb2

Interier Ljubljanskega brivca so pri Mič Stylingu zaupali arhitektu Andreju Zonti, ki je pričaral harmonijo med preteklim in sodobnim. V edinstvenem ambientu niso pozabili noti na tradicionalni rdeče-beli-modri trak, ki že stoletja označuje brivnice.

fb3

Izkušena ekipa brivcev obljublja natančno striženje, gladko britje, premišljeno kultivacijo brad in brkov ter razvajanje, ki je rezervirano samo za ponosne lastnike obraznega okrasja.

Ljubljanski brivec – Grand Hotel Union
Miklošičeva cesta 1, Ljubljana
Odprto: pon-sob: 7.00-19.00, nedelja: zaprto.

Foto: Matic Kremžar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam