Prišla je akcija, ki je ne smete zamuditi!

30. december 2022
Powered by:
Prišla je akcija, ki je ne smete zamuditi!

Prišla je akcija, ki je ne smete zamuditi!

30. december 2022
Foto: Deichmann

Kupite dva para, tretjega dobite brezplačno in dodatnih 50% popusta.

Sezonske modele kvalitetne obutve redno kupujemo v Deichmannu, zlasti pa jih obožujemo zaradi velikega izbora prave usnjene obutve po najbolj ugodnih cenah. Tudi, če iščemo zimske škornje, gležnjarje in podloženo obutev, je Deichmann naša prva izbira. Vse ljubitelje te vodilne trgovine na področju čevljev bo zelo razveselila novica, da imajo vse do 21.1.2022 posebno akcijo, kjer pri nakupu 3 parov čevljev dobite enega brezplačno, če pa kupite dva artikla, pridobite dodatnih 50% popusta!

Trendni modeli po najboljših cenah

Še posebej nas razveseli dejstvo, da so znižani prav trendni modeli, ki so to sezono zelo priljubljeni, zato je to prava priložnost, da dobite najnovejše modele po bolj ugodni ceni. Poleg škornjev in gležnjarjev so znižani tudi številni modeli kvalitetnih udobnih supergic, ki so odličen izbor za trening, ali pa za vsakodnevne prilike. Vemo, da se mnogo žensk tudi pozimi ne more upreti paru modnih superg.

Foto: Deichmann

Termo škornji nikoli niso izgledali tako dobro

Prešiti termo škornji iz volne ali kombinacije materialov so pravi hit te sezone. V Deichmannu smo našli te trendne modele v barvah, ki jih lahko odlično kombiniramo. Malo širši in nižji škornji so eden izmed najtoplejših in najbolj zabavnih trendov te sezone in v kolikor tudi vas mika, da bi preizkusili ta trend, vas v Deichmannu prav ti škornji čakajo po znižani ceni.

Foto: Deichmann

Topli in elegantni škornji

V ponudbi znižanih ženskih modelov so se nam pogledi najbolj zaustavljali na atraktivnih modelih višjih in nižjih škornjev, pri tem so nam najljubši takšni v chelsea stilu, gležnjarji, ki so prav tako v chelsea stilu, elegantni škornji s petko in škornji z vezalkami v različnih višinah.

V Deichmannu boste zlahka poiskali modele iz različnih materialov, tako da lahko izbirate med škornji iz navadnega ali brušenega usnja, lakiranimi modeli ali obutve iz kombiniranih materialov.

Foto: Deichmann

Vse do 21.12. lahko v Deichmannu poiščete znižane modele obutve za ženske, moške in otroke. Raziščite akcijsko ponudbo na uradni spletni strani, vabljeni pa tudi v številne poslovalnice Deichmann po celi Sloveniji!

Style. Več novic