fbpx

Priyanka Chopra in Nick Jonas izbrala tradicionalno indijsko poroko!

Dogodki, Lifestyle, slider, Tuja scena, Znani

Slavni par je novico potrdil s fotografijami na Insta profilih. Zaobljubi sta izmenjala v palači Taj Umaid Bhawan v Indiji, od koder je nevesta. Kot se spodobi, je poročno slavje trajalo polne tri dni!

Eden najbolj priljubljenih parov sodobnega časa, prelepa filmska igralka in pevka Indijka Priyanka Chopra, ki je bila v preteklosti tudi miss sveta leta 200o, in njen izvoljenec Nick Jonas, javnosti znan kot ameriški filmski, gledališki in televizijski igralec, pevec, tekstopisec in glasbenik, sta se te dni poročila ter uradno postala mož in žena.

Parček je novico potrdil tudi s fotografijami na svojih Instagram profilih. Svoje zaobljube sta si izmenjala v palači Taj Umaid Bhawan v Indiji, od koder prihaja nevesta. Kot se spodobi za to deželo, je poročno slavje trajalo kar tri dni skupaj.

Priyanka je v ganljivi izjavi za javnost napisala:

“Nekaj najbolj posebnega, kar nama je podarila najina zveza, je prepletanje in spajanje dveh družin iz različnih kultur, ki se med seboj ljubita in spoštujeta ter razumeta vero in kulturo drug drugega. Ob pomoči najinih družin je bilo načrtovanje poroke nekaj neverjetnega.  Za žensko je na indijski poroki najbolj pomemben del Mehendi ritual. Z Nickom sva to naredila na svoj način in z njim se je začelo slavje, o katerem smo vsi sanjali.”

Obred je odprl ženinov oče Paul Kevin Jonas, nato si je slavni par izpovedal poročno zaobljubo in izmenjal dragocena prstana draguljarske znamke Chopard.

Pred odhodom do oltarja pa sta šla Priyanka in Nick skozi Mehendi poročni ritual, v katerem svečenice na roke in stopala neveste narišejo tradicionalne motive, ki naj zakoncema prinesejo srečo ter blagostanje.

Na zabavi, ki je sledila obredu, je Priyanka nosila večbarvno obleko šervani iz organdija znamke Khosla Jani, ki jo je okrasila z nakitom draguljarskih hiš Abu Jani in Sandeep Khosla. Jonas je prav tako nadel tradicionalno obleko kurta, ki jo nosijo indijski ženini. Ker je slavje trajalo dolgo, so lahko povabljenci videli lepo Priyanko v več oblekah, ena od njih je bila slavnostna obleka (na fotografiji zgoraj) s podpisom Ralph Lauren, v kateri je bila slavna lepotica videti – fenomenalno.

 

D. S.

Foto: Instagram, Hindustan Times, Sudbury Star


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam