fbpx

Priyanka Chopra: Indijka z najboljšim modnim slogom!

Lifestyle, Moda, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Nekdanja miss sveta je naravna lepotica, ki jo krasijo tudi notranje vrednote in zadnje čase postaja prava modna ikona.

O lepi Indijki, ki bo julija dopolnila 35 let, se že dolgo piše in govori, šele sedaj pa je več pozornosti pritegnil njen modni okus ter izbor oblačil. Priyanka Chopra je v tujini slavna, v ZDA je bolj priljubljena kot Sofia Vergara ali njena sonarodnjakinja, prav tako Indijka Aishwaryja Rai.

Nekdanja miss sveta in priljubljena igralka iz Bollywooda, ki je protiutež ameriškemu Hollywoodu, se je preizkušala tudi kot pop pevka, pred kratkim pa je osvojila tudi širše občinstvo z igro v seriji Quantico televizijske družbe ABC.

Priyanka ima to posebno karizmo in lastnost, da na rdeči preprogi dobesedno zažari, vendar je bila vse do nedavnega oblečena prej kot ne konzervativno, klasično in predvidljivo, velikokrat pa se je odločila tudi za tradicionalni indijski sari, namesto za kakšno bolj modno oblačilo.

Sedaj so ti časi že mimo, Priyanka se je več kot očitno opogumila. Ne boji se več izstopanja, ta naravna lepotica in žepna Venera je tudi zato končno privabila pozornost številnih modnih časopisov in stilskih kritikov, ki so pohvalili njeno svežo podobo. Sčasoma se je opogumila tudi za spremembo pričeske in se ostrigla na kratko.

Mi pa že dolgo vemo, da je Priyanka še kaj več, kot samo lep obraz, saj je tudi kot oseba plemenita, pomaga zbirati sredstva za številne dobrodelne namene, aktivno se zavzema za večjo enakopravnost žensk po svetu, ne samo v rodni Indiji, kjer so ženske skorajda nevidni spol in odrinjene na rob družbe. Zanimiva pa je tudi za mnoga velika podjetja, saj je med drugim že nastopila v reklamah za Nestle, Pepsi, Garnier in Tag Heuer.

 

Foto: Profimedia, Instagram, Pinterest, Elle, Fashion&Style, InStyle, Mashable


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam