fbpx

Prodajalka in stevardesa, ki je iz svojih 6 otrok naredila milijonarje

Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, Prva stran, Style Mama, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

To je zgodba o Kris Jenner, glavi družine Kardashian, v vlogi, v kakršni je še ne poznate!

Kar naprej je v medijih, zato jo, hote ali nehote, poznamo tudi vsi, ki nas opravljivi tisk in tabloidi ne zanimajo preveč. A kot se to pogosto zgodi pri bogatih in slavnih, je življenjska zgodba Kris Jenner bolj zanimiva od vloge, v kateri nastopa zadnje desetletje v javnosti.

Kris je namreč glava družine Kardashian in pobudnica nastanka resničnostnega šova Keeping Up with Kardashians, ki je pritegnil milijone gledalcev po svetu.

Zaradi njenega izostrenega čuta in že skoraj plenilskega nagona, ko gre za posel in pritegovanje pozornosti ter sponzorjev, je Kris Jenner v rumenem tisku dobila nadimek ‘momager’, kar bi lahko prevedli nekako kot mati managerka.

Kris je zagotovo rojena organizatorka in poslovna ženska. Z lahkoto zatrdimo, da nadvse uspešna. Ni obogatela le sama, ampak je iz vsakega od svojih šestih otrok naredila milijonarja! Pa povejte, koliko staršev poznate, ki lahko trdijo enako…

V svet slavnih se je Kris prebila s poroko z Robertom Kardashianom, s katerim je bila poročena od leta 1978 do 1991 (umrl je leta 2003, op.). Sedaj 62-letna zvezdnica pa je do poroke s Kardashianom živela precej preprosto življenje, delala je kot prodajalka in stevardesa.

A že od malih nog je sanjala o bogastvu in slavi in želela postati del elite.

Kris (na levi, s kozarcem v roki) s svojo tri leta mlajšo sestro Karen pred kar nekaj desetletji

S trmo, trdno odločenostjo in lepim videzom ji je to tudi uspelo. Ena od najbolj seksi babic na svetu ima sedaj pod palcem več kot 60 milijonov dolarjev, lahko trdimo, da je dosegla svoj cilj.

Nekateri od njenih otrok jo po premoženju sedaj celo prekašajo.

Na poročni dan z Robertom Kardashianom

Več o njeni preteklosti je v knjigi The Kardashians: An American Drama (Kardashianovi: Ameriška drama) razkril Alfred Garcia, s katerim je bila svoje čase v zvezi, še pred poroko z Robertom.

Njen bivši je z njo posnel oglasno kampanjo kot modni fotograf, Kris je kot mlada punca namreč želela na vsak način postati manekenka.

Kris in Robert Kardashian z otroki Khloe, Kourtney, Kim in Robertom, ml.

V knjigi pravi, da Kris res ni bila iz materiala za modni svet, prepričan pa je, da se je kot stevardesa zaposlila zato, da bi spoznavala ljudi – predvsem bogate in uspešne moške.

“Vedno je rada hodila ven z ljudmi, ki so bili slavni ali imeli nekaj pod palcem,”

se spominja ne preveč diskretni Garcia.

“Vselej je govorila, da je prepričana, da se ji bo zgodilo nekaj izjemnega in ji svet postavilo na glavo.”

Z zunanjim videzom, kakršnega je imela v mladih letih, so se za Kris že tako obračali moški.

Kris in njen bivši, ki je zdaj napisal knjigo, sta ostala v dobrih odnosih tudi po koncu zveze, tako da je Alfreda celo povabila, da je fotografiral njeno poroko z Robertom Kardashianom.

Pred leti: Kris in Bruce Jenner z vsemi člani družine

S tem ‘ulovom’ je Kris končno uspel veliki met, pa čeprav jo je Robert pred poroko za nekaj mesecev zapustil zaradi Priscille Presley; toda s slednjo jima očitno ni uspelo, saj se je Robert vrnil h Kris.

Kris ni ničesar prepuščala naključju, Roberta je vztrajno klicala vsak večer in ga prosila, naj se vrne. In se je – sledila je poroka, vse ostalo pa je zgodovina.

Leta 2014 je napisala in izdala knjigo “V kuhinji s Kris” (In The Kitchen With Kris)

No, zakon je vseeno šel po zlu, ker je Kris Roberta varala, po ločitvi pa se je zelo hitro poročila z Bruceom Jennerjem, ki je pred nekaj leti spremenil spol in postal ženska (spremenil/a je tudi ime: zdaj je Caitlyn).

Tudi z Bruceom se je razšla, a ostala sta odlična prijatelja in sodelavca. Kris je z Robertom dobila štiri otroke, z Bruceom pa dva. Iz imena Kardashian je naredila svetovno prepoznavno blagovno znamko, otroke pa za milijonarje.

 

Foto: Pink News, Page Six, The Hollywood Reporter, The Sun, Facebook, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam