fbpx

Projekt unikatne mode Young Couture potrebuje vaš glas

Moda, Moška moda, Zanimivosti, Ženska moda

Edinstven projekt, ki promovira mlade oblikovalske talente in ponuja unikatno nakupovalno izkušnjo, potrebuje vašo podporo v natečaju Vse = mogoče. Young Couture je spletna platforma unikatne mode, ki podpira mlade Slovenske modne talente in spletni butik, ki ponuja unikatne izdelke tistim, ki cenijo osebni modni izraz. Ideja za platformo in spletni butik se je razvila […]

young

youngEdinstven projekt, ki promovira mlade oblikovalske talente in ponuja unikatno nakupovalno izkušnjo, potrebuje vašo podporo v natečaju Vse = mogoče. Young Couture je spletna platforma unikatne mode, ki podpira mlade Slovenske modne talente in spletni butik, ki ponuja unikatne izdelke tistim, ki cenijo osebni modni izraz.

Ideja za platformo in spletni butik se je razvila iz dolgoletnega sodelovanja s študenti modnega oblikovanja ter spoznanjem, da pri nas talenta nimajo kje pokazati. Hkrati je njihovo konceptualno delo na tako visokem nivoju, da se po izdelavi lahko primerja s priznanimi blagovnimi znamkami, cene unikatnih izdelkov pa se brez težav primerjajo s tistimi v “high-street” trgovinah, kot je naprimer Zara.

Young Couture bo za mlade modne oblikovalce prvi stik z javnostjo, možnost promocije ter prodaje lastnih izdelkov. Za modne navdušence pa je spletna stran edinstvena nakupovalna izkušnja, kakršne pri nas še nismo zasledili.

Spletna platforma unikatne mode je trenutno v fazi snovanja ter kot eden izmed finalnih projektov tekmuje za nagrado v višini skoraj 20,000€, ki bi omogočila realizacijo ideje.

Za podporo mladim Slovenskim modnim oblikovalcem ter postavitev edinstvenega spletnega butika oddajte svoj glas na tej povezavi

Natečaj se zaključi 21.11.2014.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam