fbpx

Prva dama Francije tokrat dobila čisto desetko za slog

Dogodki, Dogodki, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Prva stran, trend, Tuja scena, Ženska moda, Znani

Brigitte Macron je s tokratno modno podobo na Diorjevi retrospektivni razstavi več kot navdušila kritike!

Kot pritiče prvi dami, se je treba za protokolarna srečanja primero obleči. Pravila pa so povsem drugačna, ko gre za gala sprejem v modni hiši, kakršna je Christian Dior, ki je pred dnevi pripravila modno retrospektivno razstavo ob svojem 70. jubileju. V tem primeru je pomembno, da vsaj malo sledite trendom!

Brigitte Macron je sedela v prvi vrsti skupaj s Celine Dion, Jennifer Lawrence in Natalie Portman, v čudovitem okolju kraljevskih vrtov Cloître Port. Modni kritiki menijo, da si je 64-letna Brigitte na tem dogodku zaslužila čisto desetko za modni videz.

Oblekla je svetlo siv modno krojen over-size suknjič, belo srajco, elegantne črne hlače in super trendovske visoke petke z vzorcem kože pitona, ki so njen stil dvignili na višji nivo.

Brigitte Macron in Bernard Arnault, izvršni direktor luksuzne skupine LVMH (na njeni desni)

Odlično je uskladila rahlo moški pridih suknjiča z nadvse ženstvenimi salonarji, se strinjate? Preprosta, a lepo urejena frizura in samo malce nakita ter ne pretiran nanos ličil so zaokrožili njeno podobo, skupaj z lakasto torbico. Vse brez petiravanja, vendar okusno in vrhunskih znamk – ni čudno, da je prva dama Francije tokrat modne kritike navdušila še bolj, kot ponavadi.

 

Foto: Los Angeles Times, Everything Women Love, 20Minutes.fr, Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam