fbpx

Prva dama ZDA navdušila v toplih jesenskih barvah

Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran, Tuja scena, Znani

Tudi tokrat je Melania Trump s svojo brezhibno stilsko podobo navdušila modne kritike in druge opazovalce.

Za najbolj znano ameriško družino je bil to prvi Zahvalni dan v Beli hiši, odkar je Donald Trump postal predsednik in Melania Trump je v usnjenem krilu z visokim pasom ter v zanimivem plašču s cvetličnim vzorcem ponovno poskrbela, da so bile vse oči uprte v njo, ne samo v njenega moža, 11-letnega sina Barrona in – kot veleva tradicija – pomiloščena purana, ki zato nista pristala (in tudi ne bosta) na praznični mizi z drugimi jedmi.

Kot je znano, je puran osrednja tradicionalna hrana tega praznika in letos jih bodo Američani pojedli kar 46 milijonov. Zahvalni dan je ameriški državni praznik, katerega tradicija sega v čas prvih angleških priseljencev, ki so jim domorodni Indijanci pomagali preživeti. Trumpovi bodo veliki ameriški praznik preživeli na Floridi, v svoji drugi rezidenci Mar-a-Lago v Palm Beachu.

Tradicija osvoboditve puranov, ki naj bi jo začel John F. Kennedy, je postala tako priljubljena, da aktualni predsednik vsako leto pomilosti enega ali več darovanih krasotcev. Trump je to obdan z družino in predstavniki Bele hiše storil ta torek, nato pa se je skupaj s soprogo in sinom vkrcal na letalo za Florido.

47-letna nekdanja manekenka slovenskih korenin se je za to priložnost pokazala v prelepih in toplih jesenskih barvah. Usnjeno krilo v barvi konjaka, oranžen puli in plašč s cvetličnim vzorcem ter salonarji v temno rjavi barvi s krokodiljim vzorcem so skupaj sestavljali nadvse elegantno in ženstveno podobo Melanie Trump.

Prva dama ZDA slovi po svojem šik slogu in sodeluje z največjimi modnimi imeni. Tudi tokrat je s svojo brezhibno stilsko podobo navdušila modne kritike in druge opazovalce.

Kar pa se tiče pomiloščenih puranov, pernata lepotca, ki ju je ameriški narod poimenoval Bedrce in Grodnica, vzrejena sta bila v Minessoti, bosta učakala visoko starost na farmi univerze Virginia Tech v Blacksburgu.

 

Foto: InStyle, BreitBart, YouTube, CNN


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam