fbpx

Prve dame in princese: dokaz, da ima vsaka ženska kakšno skrivnost …

Lifestyle, Odnosi, slider, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Nekatere so jih uspešno skrivale vsaj nekaj časa, a kaj, ko jih je imela pod drobnogledom vsa država.

Vsaka ženska ima menda kakšno skrivnost, za katero morda ve njena najboljša prijateljica, sestra ali partner, včasih pa tudi ti živijo v nevednosti. So ženske res tisti bolj skrivnosten spol? Izkušnje so me naučile, da moški včasih prikrivajo še veliko več in celo veliko usodnejše stvari, četudi ženske slovijo po tej lastnosti.

To še posebej velja za muhaste lepotice, še živeče ali že pokojne, za katere se nam zdi, kot da jih poznamo, ker so pač (bile) javne osebnosti, samo one pa so vedele, kaj se v resnici dogaja za štirimi zidovi in so svoje male skrivnosti prikrivale. Poglejmo, katere prve dame in princese so počele (ali še počno) stvari, za katere boste zdaj nemara slišali prvič.

# Jackie Kennedy

Ste vedeli, da je prva dama ZDA obsedeno kadila, tudi po tri škatlice na dan? Tudi  mi ne, saj je to navado zelo dobro skrivala. V času Kennedyja so ženske sicer že množično kadile, vseeno pa se ta podoba ni podala prvi dami v Beli hiši, zato je Jackie na skrivaj hodila kadit na vrt, fotografi pa so imeli v času mandata njenega moža strogo prepoved, da jo slikajo z nikotinsko paličico med prsti.

# Lady Diana

Princesa Diana je slovela kot elegantna in vitka ženska, za katero pa se dolgo časa ni vedelo, da trpi za bulimijo, torej bolestnim prenažiranjem s hrano, ki jo je potem izbruhala, da bi ostala vitka, saj je imela velike težave s samopodobo in sprejemanjem svojega telesa.

# Nancy Reagan

Nancy je bila ena od najbližjih svetovalcev 40. ameriškega predsednika Ronalda Reagana. Malo znano dejstvo pa je, da je bila prva dama mahnjena na astrologijo, glede vsega se je posvetovala z osebnim astrologom in tudi Reaganu je svetovala na podlagi astrologovih mnenj, posebej pa je bila s tem obsedena po neuspelem atentatu na Reagana leta 1981.

# Carla Bruni

Nekdanja manekenka, ki se je poročila z Nicolasom Sarkozyjem, je nekoč dejala, da njena ljubezen do moškega ne traja več kot tri tedne, hkrati pa priznala (čeprav se je poročila), da v zakon ne verjame, ker je poligamna in da ji prija pozornost več moških naenkrat. Zmedena ženska, ni kaj.

# Kraljica Rania

Lepotica, poročena z jordanskim kraljem Abdulahom II. na srečo nima kakšne posebne skrivnosti, razen te, da je nora na zlate čevlje, še posebej pa take, okrašene z dragocenimi kamni. Hm, najbrž si jih lahko privošči. Tako kot si jih je lahko Imelda Marcos, ki je imela več kot osem tisoč dizajnerskih parov v omarah.

 

Foto: Datalounge, Getty Images, LA Times


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam