fbpx

Prve uradne fotografije s kraljevega dvora z malim princem Louisom!

Lifestyle, Novice, Prva stran, Style Mama, Znani

Prikupne trenutke med princeso Charlotte in najmlajšim članom kraljevega dvora je fotografirala njuna mama.

Od 23. aprila letos, ko se je rodil, zanimanje javnosti za najmlajšega člana britanske kraljeve družine, malega princa Louisa, preprosto ne presahne. Samo sedem ur potem, ko je svet obšla novica, da je s popadki prispela v bolnišnico Sv. Marije, se je Kate Middleton, vojvodinja Cambriška, utrujena, a presrečna skupaj z možem, princem Williamom, pojavila na stopnicah s štručko v naročju.

Ta štručka je bila seveda tretji otrok slavnega para z britanskega kraljevega dvora, mali princ Louis. Mediji so nestrpno pričakovali trenutek in fotografi ter poročevalci so se utaborili pred bolnišnico že v jutranjih urah. Nihče ni vedel spola otroka, do trenutka, ko je ta prišel na svet – to je bila Williamova in Kateina želja, saj sta se pustila presenetiti.

Kate je, tako kot pri prvem otroku, princu Georgeu, in kasneje pri drugem, princesi Charlotte, nemudoma predstavila svetu novega družinskega člana. Po nedavnem tretjem porodu je nosila rdečo obleko svoje priljubljene oblikovalke Jenny Packham. Princ William je s seboj pripeljal tudi Georgea in Charlotte, da sta takoj spoznala svojega novega bratca, potem pa sta se s Kate in družinico takoj napotila domov, kjer je vojvodinjo čakala vrhunska poporodna oskrba.

Seveda pa se s tem zgodba ne konča in to svetovna javnost dobro ve, saj je že nestrpno čakala svežih novic z dvora. Te dni jih je Kensingtonska palača razveselila s prvimi uradnimi fotografijami malega princa, posnetimi v stanovanju slavne družine, ki prebiva v palači Kensington.

Na portretih, ki jih je fotografirala kar mama Kate Middleton, vidimo ljubek trenutek med princeso Charlotte in malim Louisom, ki danes praznuje točno dva tedna od rojstva na ta planet. Bliža se tudi Charlottein 3. rojstni dan, tokrat pa kraljeva družina ni objavila samostojnega princesinega uradnega portreta, temveč namesto tega fotografijo ljubkega družinskega trenutka.

Ta je enako srčkan, kot tisti, ko se je mala Charlotte komaj rodila in jo je v roke prijel starejši brat George. To pa ni edina podobnost med portretoma: mali Louis je namreč oblečen v istega pajaca za dojenčke, kot ga je nosila že princesa Charlotte – če to ni zares pohvale vredno, da sta ta kos oblačila Kate in William sentimentalno shranila, morda že takrat z mislijo, da ga bo nekoč nadel še njun tretji otrok, kar se je tudi zares zgodilo!

 

Foto: Instagram, Popsugar, Enstarz


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam