fbpx

Prvi funkcionalni napitki, ki pomagajo pri različnih situacijah!

Fit, Lifestyle, PR novica

Moderen način življenja je hiter, pogosto stresen in od nas zahteva veliko energije. Svoje potrebe velikokrat puščamo na strani in se v celoti posvečamo službi, številnim obveznostim, ki nas lahko bremenijo, razdajamo se za druge in tako dalje.

»Samo še to in bo lažje …« si velikokrat ponavljamo, a vedno pride nova »obveznost«, ki zasede pomembnejše mesto, kot je naše počutje. A zakaj ne bi raje sebe postavili na prvo mesto? In tako živeli bolj srečno in zdravo življenje?

Fructal se zaveda potreb sodobnega človeka, ki vedno hiti skozi življenje, zato vam želi pri tem stati ob strani. To poletje Fructal predstavlja prve funkcionalne napitke FRUCTAL FIRST, ki vam pomagajo pri skrbi zase in vas hkrati opominjajo, da je pomembno sebe in svoje počutje postavljati na prvo mesto.

Trije okusi – DETOX, VITALITY in ANTISTRESS – ki vsebujejo veliko dobrih snovi, ki blagodejno vplivajo na vaše telo, bodo z vami med jogo v naravi, treningu v telovadnici, družinskem izletu ali številnih drugih vsakodnevnih situacijah. Inovativni novi sveži funkcionalni napitki Fructal First pa hkrati prinašajo tudi igrive in nenavadne okuse. Prav tako pa imajo nizko vsebnost kalorij, da jih boste uživali popolnoma brez slabe vesti.

Nove funkcionalni napitki FRUCTAL FIRST bodo z vami na vsakem koraku, v vsaki situaciji. So idealen sopotnik, ko želite sebe postaviti na prvo mesto. Glede na naše potrebe in življenjske okoliščine je Fructal oblikoval tri okuse, ki pomagajo pri različnih situacijah v našem vsakdanu- DETOX, VITALITY in ANTISTRESS. Vsak funkcionalni napitek vsebuje različne blagodejne snovi, ki vam pomagajo do boljšega počutja.

Hkrati pa vsak napitek odlikuje zanimiva kombinacija okusov, s čimer je napitek poleg funkcionalnosti tudi poln osvežilnega okusa.

DETOX okus

je poln svežine pomaranče in ingverja, vsebuje pa med drugim tudi magnezij, ki prispeva k ravnotežju elektrolitov.

VITALITY okus

zaznamuje kombinacija limete in mete, predvsem pa vsebuje veliko cinka, ki ima vlogo pri presnovi maščobnih kislin.

ANTISTRESS okus

se poigrava s kombinacijo hruške in sivke in je poln vitamina C, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Prav vsak od treh zmagovalnih okusov prvih funkcionalnih napitkov FRUCTAL FIRST pa bo z vami povsod, kjer boste sebe postavili na prvo mesto.

Odkrij, kateri funkcionalni napitek Fructal First je tvoj idealni sopotnik na FructalFirst.si.

 

Foto: Fructal


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam