fbpx

Prvi vpogled v ekskluzivno H&M x Moschino kolekcijo!

Moda

Švedski H&M in glavni oblikovalec znamke Moschino Jeremy Scott sta te dni javnosti pokazala podrobnosti s snemanja oglasne kampanje za to ekskluzivno sodelovanje in omejeno kolekcijo.

Sodelovanje švedskega modnega nizkocenovnika H&M z zvenečimi oblikovalskimi imeni je vsakič v središču pozornosti tako zapriseženih ljubiteljev mode, kot običajnih ljudi. V zraku je vznemirjenje, priložnost imamo, da v svojo omaro in nase damo modni kos iz omejene kolekcije, zvenečega dizajnerskega podpisa, ki je obenem še cenovno dostopnejši, kot pri izbrani luksuzni znamki, ki sodeluje s H&M.

Ne preseneča nas, da so nekatera dekleta in ženske pripravljene kar kampirati pred trgovinami H&M, kjer se prodaja ekskluzivna kolekcija, in to že od prejšnjega večera, samo da bi se med prvimi pognale med obešalnike in si izborile najljubši ter že vnaprej na spletu ogledani kos v svoji konfekcijski številki.

Glavni oblikovalec Jeremy Scott je skrbno nadziral vsak korak pri snemanju kampanje H&M x Moschino

Sodelovanje H&M-a s kultno italijansko modno znamko Moschino je eno od tistih, ki imajo izjemen potencial, da izzovejo pravo manijo med ženskami, še posebej sedaj, ko so v javnost prišle fotografije, ki omogočajo vpogled v uradno oglasno kampanjo. Sodeč po videnem se nam obeta prava modna poslastica!

Kolekcija H&M x Moschino pride v izbrane H&M trgovine (in v uradno spletno prodajalno) 4. novembra, na Instagramu so že objavljene prve fotografije s snemanja oglasne kampanje. V tej kolekciji se sicer ne prepozna vsak, kar je logično in to je H&M tudi pričakoval. Zaveda se, da je Moschino in njegova modna estetika, ki jo za to znamko ustvarja glavni kreator Jeremy Scott, nekaj prav posebnega.

Moschino ni bil nikoli ‘bleda in sramežljiva modna vijolica’, pač pa je prepoznavna in naravnost ‘kričeča’ znamka, ki izziva tako nositelja modnega kosa, kot tistega, ki si oblačilo ali modni dodatek ogleduje. Skratka, Moschino je rojeni pripovedovalec zgodb!

Kolekcija je v življenje priklicala nekatere od najbolj kultnih kosov Franca Moschina, ustanovitelja znamke Moschino. Sodelovanje s H&M je Moschino napovedal že aprila letos in to na znani zabavi Coachella. Nemudoma se je razleglo razburjenje in to upravičeno, kot lahko vidimo po zgornjih fotografijah izbranih ‘it kosov’ iz napovedane ‘limited’ kolekcije!

Kaj lahko pričakujemo? To, kar je tipično za Moschino: veliko zlate barve in zlatih detajlov ter kovinskih (metalik) odtenkov. Za snemanje kampanje je poskrbel velikan modne fotografije Steven Meisel, naredil jo je v slogu 50. let in haute couture showov, ki so obeležili to desetletje.

Jeremy Scott, Ann-Sofie Johansson (glavna vodja oddelka oblikovanja pri H&M) in Gigi Hadid

V kampanji so nastopili največji supermodeli sodobnega časa: Gigi Hadid, Vittoria Ceretti, Rianne Von Rompaey, Stella Maxwell, Soo Joo Park, Imaan Hammam, Yasmin Wijnaldum, Oumie, Valentina Sampaio in Leyna Bloom. Resnično – komaj čakamo na prihod te kolekcije v trgovine!

 

D. S.

Foto: Vogue India, WWD, H&M, Instagram, Flipboard

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam