fbpx

Puder, ki ženskam vrača samozavest!

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Moj obraz. Moj puder. Moja samozavest.

Vsak izmed nas bi si kdaj želel, da bi imel dan več kot 24 ur, saj bi tako lahko napisali prispevek več, pogledali film, ki ga imamo v mislih že en mesec ali pa dobili uro dodatnega spanca! S tem bi se zagotovo še posebej strinjale vse mamice, saj poleg vsakdanjih obveznosti in službe usklajujejo še vzgojo otrok, kar ni lahek zalogaj. Iz vsakega dneva iztisnejo največ, zato si zaslužijo naziv super žensk, žal pa jim pogosto zmanjka tudi časa zase. Stres in pomanjkanje spanca vodita v nezadovoljstvo, zato je dobro počutje ključnega pomena, da v nov dan stopimo samozavestni.

Seveda pa si lahko pomagamo z majhnimi triki. Sprehod v naravi in malce svežega zraka lahko naredita prave čudeže, med naše najljubše trike pa sodi tudi telovadba, po možnosti skupinska vadba s prijateljicami! Če nimate toliko časa, si lahko zjutraj zavrtite energično glasbo in naredite nekaj razteznih vaj. Odkrile pa smo tudi novi trik za povrnitev svežega in manj utrujenega videza, in sicer Vichy Dermablend!

V svoji koži se počutimo dobro takrat, ko imam dejansko lepo in čisto kožo. Pri njej se vse začne in konča, saj je osnova za samozavest. Predstavljajte si jo kot platno, na katero slikate. Lepo je spremljati nove lepotne trende, žal pa se veliko žensk zaradi kožnih nepravilnosti počuti slabo.

 

Seveda niso same, mnogo nas je, med njimi je tudi naša bralka Jana:

»Sem triintrideset let stara mamica, ki se dnevno srečuje s stresom, zato nimam vsak dan časa, da si pripravim dober make up. Rada sem urejena, vendar moj tip kože zahteva veliko pozornosti za popoln izgled, da pri moji nenaspanosti o gubicah pod očmi ne govorimo. Zame se je vse spremenilo, ko sem spoznala in preizkusila produkte iz linije Vichy.

Ugotovila sam, da za popoln videz ne potrebujem več veliko preživetega časa v kopalnici, hkrati pa je videz moje kože lepši. Sedaj sem lahko urejena ves čas, hkrati pa mi še vedno ostane dovolj časa, da se prebudim ob dobri kavi. Dermablend puder obožujem, ker prekrije vse moje nepravilnosti in ustvari nežen film na koži.«

Tako kot pri Jani, podočnjaki in temni kolobarji ustvarijo utrujen videz kože, kar pa v našem tempu življenja ni redkost. Veliko žensk več let išče popolno podlago, ki bi prekrila utrujenost in noči brez spanca. Priporočamo vam Vichyev korektivni puder Dermablend, ki je prepričal tudi nas, saj nudi popolno 16-urno prekrivnost v teksturi ter “občutek gole kože”.

Jana pred uporabo pudra Vichy Dermablend

Jana je uporabila Vichyjev puder Dermablend

Dosedanje podlage smo prenehale uporabljati ravno zaradi grudic in učinka suhe maske, ki so ga pustile. Dermablend prekrivna podlaga vsebuje pigmente “soft-focus”, ki prekrijejo nepravilnosti in naredijo tako lepo kožo kot klasična podlaga, saj nudi 24-urno hidratacijo. Nepravilnosti kože so v trenutku prekrite brez kakršnihkoli sledi ali grudic.

Če želite prikriti lažje do srednje kožne nepravilnosti, kot je neenakomerna polt, podočnjaki, razpršene rdečice in brazgotine, vam toplo priporočamo korektivno podlago Vichy Dermablend.

Verjamemo, da vam bo Vichyeva korektivna podlaga všeč tako kot je nam!

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam