fbpx

Pudrasto modra je odtenek, ki popestri zimske dni!

Moda, trend

Pudrasto modra je barva, ki jo fashioniste ta trenutek nosijo na debelejših pleteninah. Ta odtenek naj bi vlival občutek umirjenosti, ki ga v teh časih zagotovo vsi potrebujemo.

Že v začetku leta je osvojila modne piste, pastelno-pudratsa manija modre se je nadaljevala v toplejših dneh v ulični oziroma street style modi in nam sledi tudi v času hladne sezone.

Pudrasto modra je barva, ki jo fashioniste ta trenutek nosijo na debelejših pleteninah. Po zagotovilih ljudi, ki se spoznajo na moč barv, naj bi ta odtenek vlival občutek umirjenosti, ki ga v teh časih zagotovo vsi potrebujemo.

Pernille Teisbaek

Ta niansa omogoča vsestransko kombiniranje oblačil in dodatkov, visoko zveneče modne znamke ponujajo kar nekaj ‘it’ kosov v tej barvi in kajpak tudi high street modne trgoivne. Nikakor ne gre samo za enobarvne modele.

Znamke, ki so med trendseterkami zelo priljubljene (denimo Ganni in & Other Stories), so že predstavile obleke s cvetličnim potiskom v pudrasto modri, priljubljena Zara pa je to barvo predstavila pri svojih krilih kroja na svinčnik (t.i. ‘pencil’ skirt) s karo vzorcem.

Karoline Dall

Ali se še spomnite, kako so bile priljubljene pastelne barve, denimo ‘milenijsko’ rožnata? Lahko verjamete, da z nakupom pudrasto modrega modnega kosa ne boste pogrešile in ga boste lahko nosile tudi spomladi in poleti, saj trendi že kažejo na to, da bo pudrasto modra ostala ena najbolj privlačnih barv v novi sezoni.

Kako so vam všeč predstavljeni modeli na fotografijah?

Foto: Buro247.hr, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam