fbpx

Puloverji z napisi so najbolj priljubljen modni kos te jeseni

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Ženska moda

In to ne kakršnimikoli napisi – trendsetterke nosijo take z velikimi črkami. Poglejte najlepše kose iz ponudbe high-street znamk.

Napisi na majicah, jaknah in drugih oblačilih ter zgovorna sporočila (ali pač ne tako močna in revolucionarna) so bili že od nekdaj ljubi modi. Od duhovitih napisov do čisto pravih političnih sporočil – najdemo jih tako na kosih iz ulične mode kot pri dražjih blagovnih znamkah.

Najpogosteje jih vidimo sicer na poletnih majicah, ampak tokrat so se modni velikani odločili, da jih bomo videvali to jesen tudi na puloverjih. Zaradi trendi puloverjev z napisi modne oblikovalke Alberte Ferretti, ki so takoj osvojila ‘it’ dekleta, so novost hitro skopirale tudi high-street modne znamke, ki so žepu prijaznejše.

Kate Moss v puloverju Belle Freud

Tudi puloverji Belle Freud so, podobno kot tisti od Alberte Ferretti, sedaj zelo trendovski in priljubljeni in napisi na njih se zgledujejo po času revolucionarnih 60. let. Fina pletenina iz kašmirja nosi napise, kot so Je t’aime Jane, 1970, The Last Poets, Anita, Nico in Fairytale of New York: ti modni kosi so denimo takoj osvojili Alexo Chung, Kate Moss in še mnoge druge slavne punce.

Trendsetterke pa so si nadele tudi druge puloverje, v opaznih barvah in seveda sporočilno vsebino z velikimi črkami.

Bershka

Bershka

Mango

Mango

H&M

H&M

Priljubljene high-street znamke so kot rečeno takoj sledile novostim in na fotografijah vam predstavljamo samo del te zares bogate ponudbe, ki jo že najdete na spletu in tudi v naših trgovinah.

 

Foto: InStyle, Instagram, Pinterest, Kate La Vie, WWD, That Age Style

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam