Raiven navdušila Evropo, veliki finale prihajamo!

08. maj 2024

Raiven navdušila Evropo, veliki finale prihajamo!

08. maj 2024
Foto: Profimedia

Raiven navdušila Evropo, veliki finale prihajamo!

08. maj 2024

Raiven je s spektakularnim nastopom, ob katerem so se nam naježile vse dlake na telesu, prepričala Evropo in si zagotovila sobotni finalni nastop.

Slovenska pevka Raiven, v katero so prenekateri dvomili in je niso videli v finalu, je svoje delo opravila več kot odlično in dokazala, da si je nastop vsekakor zaslužila.

Slovenijo je tako po Joker Out drugo leto zapored postavila v središče najbolj odmevnega evropskega glasbenega dogodka.

Foto: Profimedia

Njen nastop s pesmijo Veronika je bil vrhunski. Vse od koreografije do vizualnega dela s kostumografijo ter svetlobnimi učinki, predvsem pa njen vokal, so bili skrbno premišljeni in dobro izpiljeni. Raiven je na 68. zboru za Evrovizijo nastopila deveta po vrsti.

Pevka je za MMC Slovenija takoj po razglasitvi dejala: “To je eden najbolj srečnih trenutkov v mojem življenju,” in dodala, da je hvaležna in da vsega sploh ne dojame.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Navdušil pa ni le njen vokalni presežek, ampak tudi vpadljiva prosojna kreacija. Popolnoma oprijet kombinezon, ki je razkrival tudi njene skrite tatuje, je zasnovala skupaj z modno oblikovalko Aniko Opara, ki ustvarja pod imenom ÆMONA. Raiven je ambasadorka znamke in je pred kratkim eno Anikinih kreacij nosila na posebni modni reviji.

Foto: Profimedia

Raiven so na evrovizijskem odru v švedski areni Malmö spremljali plesalci SNG Opera in balet Ljubljana (Lukas Bareman, Marin Ino, Filippo Jorio, Matteo Moretto in Mateja Železnik), idejno zasnovo nastopa je ustvarila skupaj s plesalcem Lukasom Zuschlagom, za vizualne efekte pa je poskrbel Črt Birsa.

Foto: Profimedia

Za Raiven bomo znova navijali v soboto, 11. maja, ko bo nastopila v velikem finalu. Družbo ji bodo delali tudi predstavniki iz Hrvaške, Srbije, Portugalske, Ukrajine, Litve, Finske, Cipra, Hrvaške, Irske in Luksemburga, ki so se ob Raiven prav tako uvrstili v sobotni finale. Drugi predfinalni izbor bo v četrtek, 9. maja.

Vse čestitke Raiven in srečno v finalu!

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic