fbpx

Rašica predstavila novo blagovno znamko

Moda, Ženska moda

Legendarna slovenska modna znamka Rašica, ki so jo poznale že naše mame in babice, se pobira kot feniks iz pepela. V letu 2014 pripravljajo kar nekaj novosti.

Legendarna slovenska modna znamka Rašica, ki so jo poznale že naše mame in babice, se pobira kot feniks iz pepela. V letu 2014 pripravljajo kar nekaj novosti, največja med njimi pa je nova blagovna znamka Orange by Rašica, ki bo kupcem ponudila še več modne energije, mode in sproščenosti.

Tjasa-Kokalj-Tatjana-Basar-Gegic-vodja-prodaje-in-Brigita-Vivod-direktorica-Rasice

Tjaša Kokalj, Tatjana Bašar Gegič in Brigita Vivod

Na dogodku so ob razvajanju z velikodušnimi popusti, povabljenci lahko spoznali tudi osrčje in gonilno silo nove Rašice. Direktorica Brigita Vivod in njena desna roka ter vodja prodaje Tatjana Bašar Gegič sta zbrane pozdravili in predstavili novo kolekcijo za pomlad-poletje, ki pa bo v trgovino zajadrala po 15. marcu. “S kolekcijo pomlad poletje 2014 bo v prodajalni Rašica zavel nov veter svežine. Odločili smo se, da kupcem ponudimo nekaj več energije, mode in sproščenosti z novo blagovno znamko Orange by Rašica. Ime samo predstavlja energijo, svežino, radost bivanja, ki jo bomo vpletli v vse naše izdelke. Barvne skupine izdelkov se bodo med sabo lepo dopolnjevale,. tako po materialih, kot tudi oblikah in krojih,” je povedala Tatjana Bašar Gegič in dodala, da se je ideja o novi podznamki rodila čez noč.

Nova Rašica dobro sprejeta pri kupcih

predstavitev-nove-znamke-Orange-by-Rašica“Oranžna je bila že od nekdaj barva Rašice, predstavlja radoživost in nekaj novega. To svežino in nov začetek smo želeli vplestni že v novo kolekcijo, ki ima svoje korenine že v kolekciji jesen-zima 2013/14. Ta je bila pri kupcih zelo dobro sprejeta,” je še dodala vodja prodaje.

In kakšne trende za pomlad-poletje 2014 napoveduje Rašica? Odela se bo v naravne barve v kombinaciji s čipko in svilenimi vstavki. Peščene tone bo skozi grafične vzorce poživila barva, ki je trenutno v pohodu na modno prizorišče, mentol zelena. V kolekciji bo imela mesto tudi povezava črne in bele barve, potiski rož in metuljev in pa intenzivna turkizna barva v kombinaciji z modro barvo.

Rasica-kolekcija-2014-2  Rasica-kolekcija-2014-1


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam