fbpx

Razkošna štiridnevna poročna zabava slovenskega bogataša

Znani

Pela je Severina, med svati pa številni znani Slovenci.

Nekatere znane Slovenke so konec julija svoje Instagram profile preplavili s fotografijami razkošne poroke, ki je trajala kar štiri dni.

Slavje je potekalo v italijanskem Castello Di Spessa Golf and Wine Resort, ženin, poslovnež Tomaž Žvipelj, pa je za svoje svate za štiri dni zakupil celotno posestvo, kot je za Žurnal24.si povedal eden izmed njih. Tomaževa dolgoletna partnerka, sedaj žena, je Sanja Jovović, hči Veselina Jovovića, ki so ga leta 1998 v Ljubljani umorili med domnevnim mafijskim obračunom. 

“Bilo je spektakularno, na posestvu smo uživali od četrtka do nedelje in imeli cel program. Od večerje, igranja golfa, izleta v Udine, poskušanja vina in razkošnega zajtrka. Poroka se je zgodila v soboto, prepevala pa nam je Severina,”

je povedal vir in razkril, da je bilo na dogodku manj kot sto svatov, med njimi tudi Zoran Janković, ki je par poročil, Tina Gaber, Iris Mulej in Neža Bračič.

Ženinova priča je bil zaročenec Iris Mulej, Admir Barčić, po poročanju revije Suzy pa je nastop Severine, ki naj bi stal 30 tisoč evrov, častil ženinov prijatelj in poslovni partner Joc Pečečnik.

Vir: zurnal24.si

Foto: Instagram, Facebook


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam