fbpx

Razkrit je eden izmed največjih modnih trendov za leto 2019

Moda, Novice

Zdi se, da modni trendi kar naprej prihajajo in odhajajo. Tokrat pa smo v svoj fokus vzeli trend, ki bo zaznamoval leto 2019.

Govora je o vpadljivi barvi, ki bo osvežila čisto vsako modno kombinacijo in popravila razpoloženje že na prvi pogled. Videli smo jo že v številnih kolekcijah, ki so bile predstavljene na tednih mode. Z njo so se poigrali tako Brandon Maxwell, Caroline Herrera in Oscar de la Renta, prav tako pa za njimi ne zaostajajo niti zvezde street styla in tako je končno dobila svojih pet minut.

Da, to je barva sonca, veseli rumeni odtenek, ki se mu le težko uprete. Ta barva je statement detajl in prihodnje leto bo poudarek veljal prav na njej.

Mogoče se zdi rumena na prvi pogled težka za kombiniranje, vendar boste zelo hitro ugotovili, da je zelo hvaležna in preprosta za mešanje z drugimi barvami, ne glede, ali je govora o modnih dodatkih ali oblačilih.

V nadaljevanju si poglejte, kako rumene odtenke nosijo trendseterke in poiščite navdih za čisto nepričakovane stajlinge, ki jih boste nosili prihodnje leto!

Foto: Glamour, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam