fbpx

Razkrit življenjepis Meghan Markle: koliko tehta in kakšni so njeni nenavadni talenti

Znani

Vojvodinja Sussex ni vedno uživala v finančni blaginji, saj se je pred poroko s princem Harryjem, tako kot vsi navadni ljudje, borila za poslovne priložnosti.

Nekdanja igralka je skupaj s prošnjami za delo, pošiljala tudi življenjepis, ki je zdaj pricurljal v javnost ter odkril številne podrobnosti o vojvodinji, tudi malce nenavadne.

Meghan je ob pisanju razkritega življenjepisa imela 24 let, visoka je bila 167,5 cm in tehtala 51 kilogramov. Zapisala je, da govori španski in francoski jezik, medtem ko angleškega lahko govori kar s tremi naglasi – južnjaškim, argentinskim ter francoskim. Moramo priznati, da je to veščina, ki bi jo bil vesel prav vsak igralec.  Poleg tega zna plesati balet, step in jazz balet.

Še najbolj pa je v oči zbodlo dejstvo, da vojvodinja obvlada kikboks, zato verjamemo, da se ji nihče ne želi preveč zameriti.

Spomnimo, Meghan Markle ni nikoli skrivala, da obožuje fitnes in jogo (konec koncev je njena mama inštruktorica joge) in zdi se, da zanjo resnično drži pregovor zdrav duh v zdravem telesu.

 

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam