fbpx

Razkrita je popolna koda lepote

Dogodki, Lepota, Novice

V prefinjenem ambientu Festivalne dvorane v Ljubljani je Kozmetika Afrodita 30. januarja 2019 z medijsko predstavitvijo nove obrazne linije PERFECT CODE Afrodita Professional presegla že poznane koncepte pomlajevanja.

Perfect Code predstavlja popolno kodo lepotepo meri vsake kože; z dovršenimi formulacijami biomimetičnih peptidov deluje neposredno na kožne celice, jih spodbudi k pospešeni obnovi in na takšen način izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože. 

Peptidi,‘naj’ sestavinakozmetične industrije zadnjega četrt stoletja, predstavljajo globalen napredek kozmetološke obravnave kože. Z edinstvenim načinom delovanja so primerni praktično za vsa starostna obdobja, saj delujejo na način ‘signaliziranja’ celicam – signale sprejmejo le celice, ki potrebujejo spodbudo pri sintezi ključnih gradnikov kože. Izraz biomimetičenpa sporoča, da gre za peptid, ki je koži ‘lasten’ in natančno posnema naravne mehanizme delovanja kože. 

MOČ ŠTIRIH BIOMIMETIČNIH PEPTIDOV IN BIO-AKTIVNEGA ENCIMA

V obrazni liniji Perfect Code visoko zmogljiva kombinacija ŠTIRIH biomimetičnih peptidov in bio-aktivnega encima omogoča ŠTIRI mehanizme delovanja

  • kot ‘polnilo’ gube (ang. ‘wrinkle filler’), 
  • kot spodbujevalec celic, da se hitreje obnavljajo in se obnašajo, kot da so mlajše; 
  • kot spodbujevalec naravne obrambne funkcije kože, ki hkrati ščiti pred škodljivimi dejavniki iz okolja ter 
  • na način ‘čez noč prerojene kože’ s poudarkom na izenačenju tena kože in zmanjšanju reliefnih nepravilnosti. 

Afrodita Professional je tako z linijo Perfect Code zadostila potrebam kože uporabnikov vseh starostnih skupin – izdelki se lahko medsebojno kombinirajo po želji in glede na potrebe kože. Tako kakor za preostale izdelke programa Afrodita Professional tudi pri uporabi izdelkov linije Perfect Code velja, da lahko njihovo delovanje dopolnimo s souporabo izdelkov drugih obraznih linij Afrodita Professional. 

Odkrile so svojo popolno kodo lepote

Nad predstavitvijo in neverjetnimi učinki delovanja nove obrazne linije Perfect Code Afrodita Professional so bile navdušene tudi povabljenke Maja Štamol, Maja Malnar, Katarina Habe, Ivana Šundov, Nataša Pinoza, Violeta Tomič, Indira Ekić in mnogi drugi, ki so soglasno z velikim odobravanjem pozdravili inovativne izdelke z močno podprtimi vidnimi rezultati delovanja. 

Prva dama Kozmetike Afrodita, ga. Danica Zorin Mijošekje skupaj s sinom g. Ivom Mijoškom, vodjo programa Afrodita Professional, izrazila izjemno zadovoljstvo, da je Afrodita Professional kot visoko kakovostna in inovativna blagovna znamka prepoznana v očeh vedno večjega števila uporabnic profesionalne kozmetike. 

Ivo Mijošek, vodja programa Afrodita, Ana Kukovec in predstavnika salona Manikira Urban SPA

Artistično obarvano in s strokovnega vidika z znanstvenimi študijami podprto predstavitev nove obrazne linije je povezovala simpatična Bernarda Žarn, ki tudi sama ni skrivala navdušenja nad povedanim. 

Bernarda Žarn v pogovoru z Mojco Hernaus, svetovalko kozmetike Afrodita

Že vrsto let zveste uporabnice izdelkov Afrodita Professional so se strinjale, da bodo izdelki Perfect Code zagotovo postali njihovi stalni negovalni spremljevalci. 

PERFECT CODE Afrodita Professional – neverjetni učinki delovanja

Delovanje prav vsake izmed sestavin linije Perfect Code je podprto s kliničnimi in neodvisnimi in vivoter in vitroštudijami. Malce več o samih izdelkih je povedala ga. Mojca Hernaus, strokovna svetovalka Kozmetike Afrodita za področje profesionalne nege.

Izpostavila je, da je izdelekPerfect CodeFiller-Drops koncentratprvi tovrsten izdeleks tako visoko koncentracijo peptidov na tržišču; govorimo namreč o kar 60 % peptidnem kompeksu, ki deluje z dokazljivimi rezultati na način ‘botoksa’ brez invazivnega postopka. Preizkušen je bil tudi neodvisnem inštitutu, kjer so bili na prostovoljcih izvedeni t. i. ‘patch’ preizkusi,  ki so pokazali neverjetno moč delovanja teh visoko koncentriranih kapljic. Že 30 minut po nanosu se je namreč dolžina gube pri prostovoljcih zmanjšala celo do 34,7 %.

Inovacija PERFECT CODE AFRODITA PROFESSIONAL

Odlične rezultate prinaša po besedah ge. Hernaus tudi uporaba Perfect Code Maske, ki z ‘leave-on’ formulo in že zgolj enkratnim nanosom omogoča učinek ‘čez noč prerojene kože’. Ob redni uporabi maska zgladi kožni relief, poenoti ten kože ter jo naredi gladko in mehko. 

Izvedeli smo, da je Perfect Code Esenca‘must have’ izdelek za samostojno nego ali za podlago drugim negovalnim izdelkom, saj se odlično obnese pri izdatnem vlaženju kože, intenzivira  sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline, kožo pa zaradi aktivne ‘anti-pollution’ formuleščiti tudi pred škodljivimi vplivi iz okolja. 

PERFECT CODE esenca

Vsak izmed izdelkov Perfect Code je primeren za samostojno uporabo, v sinergiji pa izdelki zares predstavljajo popolno kodo lepote po meri vsake kože.Izdelki so na voljo izbranih partnerskih kozmetičnih salonih, v prodajalni na sedežupodjetja v Rogaški Slatini ali pa v spletni prodajalni webshop.afroditacosmetics.com. Program Afrodita Professional je namreč v osnovi namenjen strokovni uporabi v kozmetičnih salonih, vendar linija Perfect Code spada v tako imenovani podprogram Home care, ki je namenjen fizičnim uporabnikom za doseganje neverjetnih pomlajevalnih rezultatov kar v udobju lastnega doma.

Foto: Kozmetika Afrodita


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam