fbpx

Razkrita je temačna skrivnost iz otroštva Kate Middleton

Znani

Življenje princese ni bilo vedno kot v pravljici.

Zadnje fotografije Kate Middleton pričajo, da nasmeh ne zapusti njenega obraza in mnogi menijo, da še nikoli ni bila videti lepša.

Danes vojvodinja Cambridge velja za eno najbolj priljubljenih javnih osebnosti, a vedno ni bilo tako.

V času osnovnošolskega izobraževanja je bila Kate Middleton žrtev vrstniškega nasilja. Te podatke je orisala kraljeva strokovnjakinja Katie Nicholl v knjigi »Kate: The Future Queen«. V svojem delu avtorica ponuja izčrpen opis zgodnjih najstniških dni članice britanske kraljeve družine.

Nekdanje sošolke potrjujejo, da je bila šola, ki jo je Kate zapustila, strupeno okolje, a njena bivša ravnateljica brani šolo, češ da je “nasilje” čisto običajna stvar, ki jo počnejo deklice.

»Bleda, prestrašena, nesamozavestna« Kate je bila najprej vpisala v zasebno dekliško šolo Downe House, vendar je leta 1996 v sredini šolskega leta zaprosila za prestop na kolidž Marlborough v Wiltsheiru.

Ena od njenih sošolk se spominja, da je bila Kate ob prihodu na novo šolo zelo prestrašena in bleda ter s pomanjkanjem samozavesti. Na srečo je novo okolje zelo spodbudno vplivalo na mlado dekle in danes pove, da je tam zares uživala.

Šolarka Kate (v krogu)

Poleg tega se, med poznavalci kraljevega dvora, Marlborough pogosto omenja kot vodilno mesto nadaljnjega šolanja princa Georgea in Louisa ter princese Charlotte.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam