fbpx

Razkrita skrivnost popolne postave Elle Macphearson

Izbor urednice, Prva stran

Brez diete!

Elle Macpherson, ki si je v svoji manekenski karieri prislužila naziv The Body, ima danes 52 let, izgleda pa tako popolno, kot v dneh največje slave. Pravi, da ji trendovske diete, ki se jih poslužujejo ženske širom sveta, niso  všeč, zato je izdala svoj lastni izdelek, ki ji pomaga, da ostaja fit.

elle7

Elle je v sklopu programa alkalne diete, ki ji zaupa že vrsto let, predstavila napitek Super Elixir Alkalizing Greens, ki ji pomaga pri vzdrževanju popolne postave. Manekenka se že več let aktivno ukvarja s telovadbo in pazi na prehrano, pravi pa, da se za svoj videz lahko zahvali alkalni dieti, s katero v telo vnaša najmanj tri litre vode in pazi na vnos pH vrednosti živil. Najraje je ohrovt, špinačo, kvinojo in ostalo zeleno listnato zelenjavo.

elle4_840_472

elle3_840_472

Elle pravi, da ima od obrokov najraje zajtrk, tako da si zjutraj privošči sadje,  chia semena, ovsene kosmiče ali jajca s toastom,  kavo in pest mandljev. Za kosilo je največkrat na krožniku riba in različne vrste zelenjave. Riba je na meniju tudi zvečer, ki jo popestri z zeleno solato in kozjim sirom, ne upre pa se niti temni čokoladi. Med obroki ponavadi pije proteinske napitke ali limonado, vedno pa so na dosegu roke mandlji in sadje

elle4_840_472

Elle pravi, da lahko pozabite na diete, detoxe in pretirano telovadbo, saj njen prehranski načrt najbolje deluje.

elle2_840_472

Prvi teden se izogibajte ogljikovim hidratom po peti uri popoldne, vsak dan pa popijte njen Super Elixir in vsaj dva litra vode. Drugi teden je enak prvemu, s tem da se en obrok dnevno zamenja s Super Elixir Shake-om, ki ga zmešate z mandljevim mlekom. Tretji teden enemu obroku dodajte papriko, ki pospešuje delovanje metabolizma. Četrti teden odstranite z menija ves rafiniran sladkor, mlečne izdelke in belo moko, povečajte pa vnos zelenjave. Ta teden bodite tudi aktivni vsak dan, vsaj 45 minut.

Elle trdi, da je ta režim ključ do njenega vitkega telesa.

Foto: Instagram in Nino Munoz


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam