fbpx

Razkrito: Kdo plačuje (pre)drage dizajnerske obleke Melanie Trump?

Moda

Lani naj bi prva dama ZDA za oblačila porabila 218.000 evrov.

Prav gotovo Melania ni edina prva dama Združenih držav, ki bi za svoj stajling zapravila več deset tisoč dolarjev, saj mora vsaka ženska na takem položaju zelo paziti na svoj videz.

Od trenutka, ko se je na moževi inavguraciji pojavila v svetlomodrem kostimu s podpisom ameriškega oblikovalca Ralpha Laurena, so Američani negodovali in se spraševali, ali bodo šli vsi njihovi davki v garderobo prve dame.

Preberite tudi: Melania Trump pod plazom kritik zaradi predragega plašča.

Američani so bili upravičeno zaskrbljeni, saj je Melania že na prvih uradnih dogodkih nosila kreacije najbolj prestižnih modnih imen, poleg tega pa so bile vse narejene po meri, kar pomeni še dodaten denar.

V tem duhu se je nadaljevalo. Vsak Melanijin nastop so novinarji komentirali samo, kakšen stajling si je tokrat privoščila prva dama. In to so bili največkrat kosi zvenečih imen: Dior, Louis Vuitton, Marc Jacobs in seveda Christian Louboutin.

Vendar se je izkazalo, da ameriški davkoplačevalci nimajo razloga za skrb, čeprav je prva dama samo lani za garderobo porabila nekaj več kot 218.000 evrov. Vendar je, zahvaljujoč istemu davčnemu zakonu, tudi težko prikriti zaslužke, zato je v javnost prišla  informacija o premoženju Melanie Trump, ki znaša 28 milijonov ameriških dolarjev.

Nekateri zaslužki so zagotovo iz časa, ko je bila uspešna manekenka in oblikovalka nakita, preostali del pa najverjetneje dopolnil njen soprog Donald Trump, zato je zelo možno, da Melania za svojo garderobo plačuje sama. In pokazalo se je, da je to res.

Stephanie Grisham, tiskovna predstavnica prve dame Združenih držav Amerike je namreč potrdila, da Melania za svoja oblačila plačuje sama!

Foto: Instagram, AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam