fbpx

Razkrivamo: najbolj plačani zvezdniki v letu 2018

Lifestyle, Novice, Znani

Revija je pred kratkim razkrila najbogatejše ženske v Združenih državah Amerike, ki so do svojega bogastva prišle z lastnimi »rokami«.

To leto so bogati postali še bogatejši, saj so se njihovi zaslužki povečali v povprečju kar za 22 %, glede na lani in 11 zvezdnikov je preseglo znesek 100 milijonov dolarjev, kar je polovica več, kot v zadnjih dveh letih skupaj.

Bokser Floyd Mayweather je na prvem mestu z letnim zaslužkom 285 milijonov ameriških dolarjev, pri čemer je največ zaslužil z enim samim dvobojem proti Conorju McGregorju. George Clooney je na drugem mestu z 239 milijoni, Kylie Jenner pa je na tretjem mestu z zavidljivimi 166,5 milijoni dolarjev.

Njeno tretje mesto je bilo razkrito manj kot teden dni po novici, da je 20-letnica postala najmlajša milijarderka. Lestvico petih zaključujeta Judge Judy (147 milijonov) in Dwayne »The Rock« Johnson (124 milijonov).

Na seznamu je tudi Kim Kardashian West in sicer na 30. mestu z zasluženimi 67 milijoni, na 84. mestu pa se je znašla kar trojica zvezdnikov: Rihanna, Kris Jenner in Bruce Springsteen (37,5 milijonov).

Tudi glasbeniki so ustvarili zavidljive prihodke. U2, Coldplay in Ed Sheeran so na 6., 7. in 9. mestu, Katy Perry je prehitela svojo dolgoletno nasprotnico na 19. mestu (Taylor je končala na 21.). Zakonca Carter, Beyonce in Jay-Z sta na 35. oziroma 25. mestu.

Lionel Messi in Christiano Ronaldo sta zahvaljujoč neverjetnim dohodkom v nogometu pristala v deseterici, Neymar zaseda 13. mesto, že prej omenjeni Conor McGregor pa je mesto višje. Košarkar LeBron James je na 17. mestu, na seznamu najbogatejših zveznikov pa sta še Lewis Hamilton in Roger Federer.

Potegnjeno pod črto: najbogatejših 100 na seznamu je v zadnjem finančnem letu zaslužilo neverjetnih 6.3 milijarde dolarjev. Forbes je zapisal, da še nikoli prej v zgodovini ni bilo boljših časov, da si znana osebnost in mi se s tem popolnoma strinjamo.

 

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam