fbpx

Razstava Aft’r New York SUSNYARA odprla vrata

Moda, Novice, PR novica

Po izjemnem uspehu v New Yorku je z odprtjem razstave Aft’r New York SUSNYARA svoje delo predstavila slovenski javnosti.

V prostorih Situle je na prestižnem modnem dogodku svoja vrata odprla razstava AFT’R NEW YORK ter na ogled postavila novo kolekcijo Kardia in ekskluzivne kolaboracije znamke SUSNYARA.

DSC_0925

DSC_1008
Po izjemnem uspehu v New Yorku je z odprtjem razstave Aft’r New York SUSNYARA svoje delo predstavila slovenski javnosti, s katero je v duhu ekstravagance, surovosti in newyorške urbane jungle kolekcija Kardia zaživela tudi v slovenskem prostoru. Poleg predstavitve nove spomladansko/poletne kolekcije pa je v sodelovanju s podjetjem mömax in pod taktirko Marka Potočnika, ki je poskrbel za celostno grafično podobo dogodka, ekipa SUSNYARA v sklopu razstave razkrila številne nove ekskluzivne kolaboracije.
Pomemben del dogodka je bila vsekakor predstavitev inovativnega sodelovanja SUSNYARA s prestižno avtomobilsko znamko Jaguar, ki je na dogodku predstavil novi model Jaguar XF. »Obe znamki druži enaka filozofija, torej kombinacija dveh nasprotij, drznosti in elegance, ki je vedno zmagovalna. Poleg tega, pa smo želeli nadgraditi klasično ambasadorstvo, saj imam ta privilegij, da lahko kot dizajnerka ponudim tudi nekaj več!« je povedala nova Jaguarjeva ambasadorka Nina Šušnjara. V ta namen je oblikovala unikatno aluminijasto torbico, ki jo je s svojo dinamičnostjo in prefinjenostjo navdihnil prav novi Jaguar XE, ki je ekskluzivno na voljo na ogled v sklopu razstave Aft’r New York.

DSC_0090

DSC_9964

DSC_0269
Jaguarjevi predstavitvi je sledilo razkritje še ene pomembne kolaboracije, novega videospota glasbene skupine Muff za pesem Kardia, ki je hkrati tudi promo video znamke SUSNYARA. Na dogodku je bilo zaslediti veliko znanih obrazov, med drugim Nino Pušlar, Marjeto Grošelj, Alyo in Niko Veger, za presenečenje gostov pa je poskrbel pravi vizualni spektakel pod vodstvom Matjaža Požlepa, ki je z multimedijsko inštalacijo otvoril razstavo Aft’r New York.

DSC_1157

DSC_1125

DSC_1090

DSC_1711

DSC_0511

Poleg kolekcije Kardia in ekskluzivne torbice je v sklopu Jaguarjevega sodelovanja, razstava predstavila tudi fotografije modnega editoriala revije Modna, ki jih je v svoj objektiv ujel Klemen Razinger. V sodelovanju z Anjo Šlibar, so klasične fotografije v kombinaciji z ilustracijami postale prave umetnine, navsezadnje pa si obiskovalci na razstavi lahko ogledajo tudi umetniško delo podjetja V3D, ki s 3D printom premika meje oblikovanja. Tega se dobro zaveda tudi znamka SUSNYARA, ki z njimi že plete novo zgodbo, po besedah Lucije Gubenšek pa so vsa omenjena sodelovanja le začetek: »Začeli smo v New Yorku, kjer smo dobili krasen odziv. Znamka SUSNYARA, za katero je bila zasnovana celostna podoba, je usmerjena na tuje trge iz nje pa bo nastalo še nekaj veliko večjega. V prihodnosti nameravamo razširiti svoj program, že zdaj smo kolekciji dodali modne dodatke kot so torbice in nakit, v kratkem pa se bo ekipi pridružila Maja Šušnjara, ena najbolj priznanih slovenskih umetnic ličenja, ki bo znamko zapeljala tudi v kozmetične vode. Poleg tega smo že v dogovorih z Mall of Dubai, največjim dubajskim nakupovalnim središčem, še vedno pa ostajamo prisotni tudi na slovenskem trgu, kjer ustvarja naša oblikovalka Nina Šušnjara.«

DSC_1428

DSC_1322

DSC_0308

DSC_0575

DSC_0881

DSC_0124

DSC_1752

 

Foto: Matic Kremžar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam