fbpx

Rdeči plašč noseče Amal Clooney je postal ‘it’ modni kos

Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Ženska moda, Znani

Amal Clooney je odprtih rok sprejela žive barve, ki jo na videz pomladijo.

Amal Clooney že nekaj časa velja za stilsko ikono, ki jo ženske rade posnemajo. Srčna izbranka Georgea Clooneya, znana odvetnica in borka za človekove pravice je enako prepričljiva v svojem poklicu, kot takrat, ko izbira garderobo.

Ponovno nam je postregla s primerom popolnega videza, ki je primeren za vsak dan, v njem se lahko počutimo šik in udobno. Pred mesecem dni sta odvetnica in igralec javnosti sporočila novico, da je Amal noseča in tudi zato so sledilci modnih trendov še bolj na trnih, kaj bo gospa Clooney nadela prihodnjič, ko bo stopila čez domači prag.

Jasno je, da jih Amal ne bo pustila na cedilu. Te dni se je sprehodila po londonskih ulicah in dokazala, da je njen slog še vedno enako sofisticiran, kot pred nosečnostjo. Morda celo bolj. Amal je odprtih rok sprejela žive barve, ki so jo pomladile in tudi udobne kose oblačil s trendovsko črto, ki so videti dobro na vitki temnolaski.

Amal je spretno prikrila rastoči trebušček. Izbrala pa je ognjeno rdeč maksi plašč v over-size kroju, ki ji sega do gležnjev in je kot nalašč za konec zime. Pod rdeč plašč je oblekla olivno zeleno pleteno obleko in zraven obula udobne usnjene škornje v ‘bajkerskem’ slogu. To je lahko popolna izbira za vse modno osveščene ljubitelje ležernega sloga. Amal pa je, po fotografijah sodeč, že pred časom ugotovila, da ji rdeča barva odlično pristoji.

 

Foto: Elle, Instagram, Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam