Kavi lahko dodate veliko presenetljiv okusov – limonado, tonik, češnjevo sodo, seltzer, kondenzirano mleko, javorjev sirup, sveža zelišča in celo želatino. Temu seznamu zdaj dodajamo tudi kokosovo vodo (ali mleko za ljubitelje mlečnih proizvodov).

Ta kava osvaja družbena omrežja in zato obstaja dober razlog. Kokosova voda kavi doda malo naravne sladkosti in poteši željo po ledeni kavi z aromatiziranim sirupom.
A to je še vedno kava za odrasle. Ni mlečna, kokosova voda pa ji doda subtilne plasti bogatega okusa. V okusu je čutiti aromo poletja in je malce podoben okusu počitnic ob morju.
Zdaj jo lahko čisto enostavno pripravite tudi sami doma in si osvežite vroče poletne dni.
Sestavine:
- 60 ml dvojnega espressa
- 1 čajna žlička medu
- 1 čajna žlička rjavega sladkorja
- 150 ml kokosove vode
- ledene kocke

Priprava:
- Pripravite dvojni espresso in ga, dokler je še vroč, mešajte z medom, dokler se popolnoma ne raztopi.
- Dodajte rjavi sladkor in dobro premešajte.
- Kozarec napolnite z ledenimi kockami.
- Prilijte kokosovo vodo in nato sladkani espresso.
- Na kratko premešajte in postrezite.
