Recept za zeleni sok, ki bo poskrbel za lepšo kožo

05. julij 2023

Recept za zeleni sok, ki bo poskrbel za lepšo kožo

05. julij 2023

Saj veste, da lepota prihaja od znotraj, kajne?

Hiter življenjski slog in stres sta nemalokrat razlog, da marsikdo zanemari svojo prehrano in spanec, pa čeprav sta oba izjemno pomembna za naše zdravje.

Uravnotežena prehrana in kakovosten spanec bosta poskrbela za boljše počutje in boljši izgled, zato je čas, da jima posvetite več pozornosti.

Foto: Pexels

Na TikToku, kjer zadnje čase dobivamo vedno več idej, se pojavlja vse več receptov zelenega soka, imenovanega ‘glow drink’, katerega sestavine naj bi poskrbele za čistejšo in lepšo kožo, njen sijaj in lepši izgled.

Ena od TikTokerk, ki je delila recept, je Iza Szyszko, ki na svojem profilu redno deli recepte za napitke, ki spodbujajo rast las, znižujejo krvni tlak, zmanjšuje napihnjenost in dajejo koži sijoč izgled.

@izaszyszko clear skin juice!! using @Nama J2 cold pressed juicer 🌱#fyp #juicing #juicingtutorials #juicingrecipes #greenjuice #clearskin #clearskinroutine #greenjuice ♬ Suga Suga

Sestavine, ki jih potrebujete za ta zeleni sok:

  • zeleno jabolko,
  • sveža kumara,
  • aloe vera,
  • peteršilj,
  • sok limete/limone.

Vse sestavine vstavite v sokovnik, če pa tega nimate, bo tudi mešalnik dovolj dober. Premešajte in sok spijte takoj. Sicer pa je to le eden izmed številnih receptov za zdrav zeleni sok, pri čemer bodite pozorni le na to, da je delež zelenjave in sadja vedno enak.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic