fbpx

Reci DA življenju!

Moda

Prav v teh svetlečih dneh nam Giorgio Armani prinaša vso magičnost in čarobnost praznikov v novem promocijskem filmu za kultni ženski parfum Si. Vso pravljičnost, glamuroznost in drzno privlačnost vonja je idealno poosebila oskarjevka Cate Blanchett, ki je sinonim za nevsakdanjo privlačnost in gracioznost.

Svet prazničnega glamurja

Predstavitvena kampanja Holiday 2020 nas ponese v nove dimenzije razigranega sveta, ki je poln svetlečih presenečenj in glamurja. Skozi ta svet nas Cate Blanchett popelje v obliki čudovitega potovanja po domišljijskih, estetsko dovršenih scenah, ki so umetnina vsaka zase. Vsaka od scen predstavlja eno od črk znamke Armani, prav vse pa nas očarajo s svojo dovršenostjo, drznostjo in neverjetno ženskostjo ter lepoto. Tako na primer Cate Blanchett nagajivo kuka iz škatle z darili, uživa v udobju razkošne postelje ali nas začara z zlato čarobno palico.

Rdeče zlat prestiž

Atmosfero moderne iluzije v filmu še poudarjajo skrbno izbrane barve, ki se popolnoma prilegajo sporočilu in filozofiji blagovne znamke Armani ter parfuma Si. Bogata, polna in strastna rdeča si podaja roko s prestižno zlato in skupaj tvorita pravljico, ki se ji ne morete upreti. Ti dve barvi kraljujeta tudi na izjemnih kreacijah, ki jih v kampanji nosi Cate Blanchett, kraljica med njimi pa je čudovita Armani/Privé večerna obleka temno rdeče barve, katere korzet prekrivajo bleščice, krilo pa je kot rdeč puhast oblak neštetih slojev tila. Ta obleka pooseblja duha parfuma Si, saj izžareva strast – strast do življenja, do doživetij, do glamurja, do vsega lepega.

Neukrotljiva ženstvenost

Dokončen ton sporočilu, ki še poglobi vtis, pa ustvari izvrstno izbrana glasbena podlaga. Remiks hita iz leta 1963, “You don’t own me”, jasno in glasno sporoča miselnost vonja Si: “Sem drzna, samosvoja, neukrotljiva, ženstvena in zajemam življenje s polno žlico. Vsak dan rečem “Da” življenju!

To je sporočilo, ki ga parfum Sì uteleša že od svojega debija leta 2013. Sam Giorgio Armani je o tej dišavi izjavil, da gre za kombinacijo elegance, moči in neodvisnosti, ki se ji ne da upreti. Sadno-cvetlični vonj je primeren za samozavestne in neodvisne ženske, ki lahko svojo svobodo izražajo z njim vsak dan, pa tudi ob čisto posebnih, slavnostnih priložnostih.

Če ste tudi vi ženska, ki ustvarja in živi po svojih pravilih ter zajema življenje s polno žlico, je Si pravi vonj, ki bo to le še poudaril. In to čudovito sporočilo, ki ga prinaša parfum Si, je nedvomno nekaj, kar si želimo občutiti vsak dan v novem letu. Vnesite to čarobnost v prav vsak trenutek, ki ga boste začinili z rdečim, strastnim vonjem. Recite vsak dan “Si”, naj bo vsak dan praznik, praznik življenja!


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam