fbpx

Resničnostna zvezdnica se je zredila za 13 kilogramov in tako je videti danes …

Znani

Čeprav je bila resničnostna zvezdnica Aneta Andollini celo življenje športnica, je delo pozno v noč in nepravilna prehrana terjalo svoj davek.

Za Žurnal24.si je povedala, da je pridobila 13 kilogramov, a je še vedno videti hudo zapeljivo, sploh tistim, ki obožujejo obline.

Veliko delam, ker so dopusti in so dekleta na dopustu, včasih tudi zadihati nimam časa. Delam v strežbi v prijateljičinem lokalu. Zaradi dela v poznih večernih urah, premalo spanca in nepravilne prehrane sem se zredila za kar 13 kilogramov, zato bom ponovno začela s treningi, če bo čas, vsak dan.

Ker sem bila celo življenje športnica, kilograme zgubim v štirinajstih dneh, če se pravilno prehranjujem in pridno treniram. Ko sem oblečena se odvečnih kilogramov sicer ne opazi, a se jaz ne počutim dobro. Prej sem bila kot žogica, vendar mi je trebuh po dveh dnevih brez kruha, sladkarij in alkohola že splahnel,” 

je za Žurnal24.si povedala Aneta.

A zvezdnica si je obljubila, da se bo vzela v roke in da se spozabila ne bo niti med dopustom.

“Kolegi so me povabili na morje v Portorož, vendar sem rekla brez pijače, ker ne pijem več. Alkohol svoje nanese, tudi, če je samo en kozarček, kalorije se naberejo. Tako da jaz sedaj zjutraj spijem jogurt in vodo ter se odpravim na kardio trening,” 

še dodaja.

Vir: zurnal24.si

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam