Revolucija Pamele Anderson: v kampanji nastopa brez ličil

10. januar 2024

Revolucija Pamele Anderson: v kampanji nastopa brez ličil

10. januar 2024
Foto: Instagram @proenzaschouler

Po tem, ko je oznanila, da se je poslovila od ličil, Pamela Anderon ne odstopa od svoje odločitve in je brez mejkapa postala celo obraz znamke Proenza Schouler.

Pamela Anderon se že nekaj mesecev modnih dogodkov in javnih prireditev udeležuje popolnoma nenaličena. Za ta preporod se je odločila, ker je umrla njena dolgoletna vizažistka, ki je bila edina, ki ji je zaupala ličenje svojega obraza.

In kot kaže si Pam ne misli kaj kmalu premisliti. Nenaličena je namreč pritegnila znamko Proenza Schouler, ki si je nekdanjo zvezdnico serije Obalna straža zaželela za zvezdo nove pomladne linije.

Foto: Instagram @proenzaschouler

Na fotografijah, ki jih je znamka objavila na družbenih omrežjih, Pam pozira v vrsti različnih oprav, prav na vseh pa je povsem nenaličena, tako da pridejo njene pegice še bolj do izraza.

Foto: Instagram @proenzaschouler

Priljubljena zvezdnica je na svoj nenaličeni obraz sprva opozorila na pariškem tednu mode, kar so številni takoj sprejeli z velikimi odobravanjem. Kmalu je k njej pristopila znamka nakita Pandora, ki si jo je zaželela za promocijo nove kampanje, nato pa so začele deževati čestitke za pogum še iz drugih strani, predvsem pa jo hvalijo številne igralske kolegice, med njimi Jamie Lee Curtis in Scarlett Johansson.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic