fbpx

Rimska modna avantura Melanie Trump

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Prva dama Združenih držav Amerike pokorila tudi evropski modni svet.

Do minute načrtovani razporedi obiskov ter obveznosti, Melanii Trump niso preprečili, da ne bi s svojimi modnimi izbori pritegnila pozornosti povsod, kjer se je pojavila. Melania polni časopise in revije, ne samo zaradi tega, ker je soprogu Donaldu zavrnila roko, ampak tudi z osupljivimi modnimi kombinacijami.

Po Savdski Arabiji in Izraelu, je prišel čas, da prva dama Združenih držav Amerike pokori tudi evropski modni svet.

Prva evropska postaja je bila italijanska prestolnica, Rim. Ob samem pristanku letala in prve obiske, je Melania izbrala črno jakno in čipkasto obleko, pod katero sta se podpisala italijanska modna oblikovalca Dolce& Gabbana.

V zelo podobni kreaciji, ki ji je dodala čipkasto tančico in klasične Manolo Blahnik salonarje, je s soprogom obiskala papeža Frančiška. Verjetno ni bilo medija, ki ne bi poročal o tem, da je Melania v celoti spoštovala vatikanski dress – code, za razliko od modnih kombinacij, ki jih je nosila v glavnem mestu Savdske Arabije, ene izmed najbolj strogih muslimanskih držav, kar se tiče pravil oblačenja.

Za srečanje z belgijskim kraljevim parom, kraljem Philippom in kraljico Mathilde, je Sevničanka oblekla eleganten, damski karirasti plašč Michael Korsa.

Kasneje pa smo jo občudovali še v svetlem usnjenem kostimu …

Nekaj zgražanja javnosti je prva dama doživela ob prihodu na Sicilijo, kjer je potekalo vrečanje vrha G7, saj se je pojavila v cvetličnem plašču že prej omenjene dvojice Dolce&Gabbana Njegova cena namreč za nekaj tisoč ameriških dolarjev presega plačo povprečnega Američana, ki znaša nekaj več kot 44.000 zelencev. Ali je plašč res toliko vreden, pa ocenite sami!

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam