fbpx

Robert De Niro je postal pripravnik

Izpostavljeno, Lifestyle

Pripravnik na spletni modni strani pri 70-ih? Robert De Niro zmore tudi to.

Kaj storiti, če sedemdesetletni vdovec ugotovi, da je pokoj živi dolgčas? Večina od nas si verjetno ne predstavlja, da bi pri teh letih ponovno opravljala pripravniško dobo, še posebej pripravništvo pri modni spletni strani.

Ne, na Style.Over.Net-u take prošnje za zaposlitev nismo prejeli, smo pa si ogledali film Pripravnik (The Intern), v katerem se oskarjevec Robert De Niro znajde v svetu mode, spletnih strani ter Facebooka.

The-Intern-851x640

 

Ben Whittaker (Robert De Niro) je dojel, da pokoj ni takšen užitek, za kakršnega velja. Zato nemudoma zgrabi priložnost, da se vrne »v igro« in postane najstarejši pripravnik pri modni spletni strani, ki jo ureja Jules Ostin (oskarjevka Anne Hathaway).

Komično dramo je po lastnem scenariju režirala za oskarja nominirana in z drugimi priznanji nagrajena filmska ustvarjalka Nancy Meyers, katere filme hvalijo kot duhovita, ostra in verodostojna raziskovanja ljubezenskih razmerij – od dvorjenja in poroke do ločitve… in vsega, kar sledi.

V svojih filmih vedno plete prijateljstva med liki; in eno takšen odnos stopa v ospredje v Pripravniku. »Moje filme poganjajo razmerja,« pravi režiserka, »vendar pa poznamo še drugačne odnose, ne le ljubezenske. Ko sem se torej domislila zgodbe o starejšem moškem, ki postane pripravnik v na novo osnovanem podjetju, sem dojela, da to ne bo ljubezenska zgodba, temveč zgodba o prijateljski navezi med dvema, katerih poti se sicer ne bi križale.«

1280x720-L4Y

rs_1024x683-150922131738-1024_the-intern-anne-hathaway-adam-devine_92215

maxresdefault

 

Igrajo še Rene Russo, Anders Holm, Adam DeVine, Nat Wolff, Zack Pearlman, JoJo Kushner in drugi.

 

Film Pripravnik je že na ogled tudi pri nas.

 

Vir: youtube


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam