fbpx

Robert De Niro: šminker starega kova

Izbor urednice, Lifestyle, Moda, Moška moda, Novice, slider, Znani

Slavna italijanska hiša moške mode Ermenegildo Zegna ve, da kakovost lahko ‘proda’ samo nekdo z enakimi lastnostmi.

Kaj bo prej pritegnilo vaš pogled kot mlad in lepo oblečen moški? Robert De Niro, seveda, največji šminker v Hollywoodu, oblečen v novo kolekcijo znane italijanske modne znamke za moške!

Čeprav je lani dopolnil 73 let, je Robert De Niro še naprej eden najbolj vročih možakarjev na tem svetu in ne brez razloga, saj gre za enega najboljših igralcev zadnjih desetletij.

Veliko modnih znamk dandanašnji tekmuje, kdo bo v oglasni kampanji uporabil čim bolj razvpito osebo z instagrama z milijoni sledilcev, toda častitljiva italijanska hiša moške mode Ermenegildo Zegna se zaveda, da kakovost lahko ‘proda’ samo nekdo, ki ima enake lastnosti. Nekdo, ki je tako uveljavljen in slaven, to pa zgolj na račun svojega trdega dela in nadarjenosti, s katerim se dokazuje že desetletja, da mu sploh ni potrebno imeti ‘profila’ na družbenih omrežjih, pa ga poznajo na vseh celinah sveta in tudi v najbolj zakotnih vasicah.

Robert De Niro resnično ne potrebuje 24-urne prisotnosti v medijih. Ko se pa končno kje pojavi, je vsa pozornost avtomatično usmerjena izključno vanj. Njegove vloge so ovenčane z oskarji, mnogi trdijo, vključno z mano, da gre za morda najboljšega igralca vseh časov. Spomnimo se vseh neverjetnih vlog, ki jih je odigral v filmih Taksist, Pobesneli bik, Dobri fantje, Kazino, Rt strahu, Ulice zla in ostale kultne mojstrovine sedme umetnosti, pa čeprav ga mlajša generacija morda bolj pozna po lahkotnih vlogah v komedijah.

De Niro je eden redkih igralcev (poleg tega je občasno tudi režiser in producent), ki se odlično znajdejo v vsakem žanru, naj si gre za psihološko srhljivko, dramo, vloge gangsterjev, romantičnih ljubimcev ali malce odštekanih družinskih očetov. Enako prepričljiv je na strani dobrega, kot na strani zlega (ko gre za filmsko zgodbo).

Resnično, le kdo potrebuje nekakšnega znanega blogerja ali ‘it’ ime, ki je od danes do jutri, ko pa vrednote njegovega podjetja veliko bolje uteleša živa legenda? Slovita milanska hiša moške mode je tako za spomladansko oglaševalsko kampanjo najela De Nira, slednji, ki slovi po tem, da je na prireditvah brezhibno oblečen, pa je ponudbo rad sprejel (verjamemo, da je honorar v tem primeru odigral še najmanjšo vlogo – De Niru milijonov res ne manjka, izzive pa ima rad).

Tudi mi čestitamo znamki Ermenegildo Zegna za odličen okus in dobro odločitev! De Niro si je v kampanji delil ‘oder’ z mladim igralskim upom McCaul Lombardijem, Američanom italijanskih korenin. Ekipa je posnela tudi kratek oglasni filmček z naslovom Defining Moments, v katerem De Niro ‘daje nasvete’ mlademu igralskemu kolegu.

S tistim svojim prepoznavnim pogledom, ob katerem se kar naježimo in lahko slišimo znameniti stavek “You talkin’ to me?”, je Robert De Niro, ki ga prijatelji kličejo Bob, poziral oblečen v sofisticirana, prestižna oblačila, ki mu pristajajo kot ulita. Kar je tudi bistvo vsake moške obleke. Popoln kroj, vrhunski naravni materiali in zamolkla barvna paleta, ki ji je naklonjen vsak pravi gospod – temno modra, golobje siva, črna in barva konjaka.

 

Foto: YouTube, Twitter, Senatus.net, Zegna.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam