fbpx

Romantične frizure, ki jih bomo nosili to poletje

Izbor urednice, Lepota, Novice, slider

Okrasje na laseh se vrača!

Romantika. Tako v eni besedi opišemo frizure, ki bodo hit tega poletja. Navdih smo našli, kje drugje, kot na modni pisti. Frizure, ki so jih nosile manekenke na Chanelovi modni reviji, so nas navdušile prav zaradi lepih okraskov in boho pridiha.

Navdih za novo cruise kolekcijo hiše Chanel, ki je bila prikazana v Parizu 3. maja, je Karl Lagerfeld našel v zibelki kulture, Grčiji in skladno s tem so frizerji predstavili čudovite frizure, ki so nas v trenutku osvojile.


Največ navdušenja so požele predvsem zaradi okraskov, dolgih trakov, bleščečih kronic in zlatih glavničkov, zato lahko trdimo, da so se lasni okraski vrnili na modno sceno.
Enostavne in hkrati romantične frizure z boho pridihom, bodo kot naročene za razne festivale, poroke, piknike na prostem in različna druženja.

Za frizure na modni reviji je bil zadolžen Sam McKnight, ki je pojasnil, da je vsaki manekenki lase razdelil na sredini, nato pa dodajal volumen ter oblikoval frizure. Vse manekenke, razen tistih s kratkimi lasmi, so imele lase spete v enostaven čop, ki ga je nato spletel v kito ter dodal okraskez nešteto bleščečih detajlov, od biserov do cirkonov, ki so dodajali starogrški duh.

Če želite vaše lase letošnje poletje okrasiti v Chanelovem slogu, je to zelo enostavno. Kar je najbolj pomembno, vaša frizura mora biti zelo boho in zelo sproščena.  Kite, lahko kodri in veliko volumna pri korenu las, so odličen trik, s katerim lahko dosežete želeni videz.

Kar se tiče okraskov pa vseeno ne pozabite, da je manj več, saj niste na modni pisti, zato izberite decentne okraske, da ne bodo ukradli vse pozornosti.

Prepričani smo, da bo ta trend letošnje poletje velik hit, saj so zelo enostavne, hkrati pa zelo šik in primerne za vse priložnosti.

 

Foto: Chanel


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam